fredag 17. juli 2020

Voksduk nille

Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her!


Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Hos Kid finner du praktiske voksduker til hverdag og fest. Velg blant mange flotte design og flere størrelser. Bestill fra vår nettbutikk i dag!


Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. Bruk en praktisk og billig voksduk til å beskytte det vakre spisebordet ditt. Bordduker i voks er ideelle til å beskytte mot flekker, skitt og riper som kan være vanskelig å fjerne.


Om et uhell skulle skje er det bare å rengjøre duken med en våt klut. Velg mellom klassiske voksduker og tekstilvoksduker. Lag den rette stemningen inne eller ute med voksduk av PVC eller akryl, og voksdukene våre er frie for ftalater.


Fordelen med voksduk metervare er at når du har klippet til ønsket lengde, så er du ferdig. Voksduk gjør det enkelt å skape noe selv. Den største jobben blir altså å velge hvilket mønster du vil ha på duken din. Ta vare på spisebordet med beskyttende voksduker.


Ikke betal mer enn nødvendig. Princess voksduk er duker som er helt vannavstøtende og har litt tettere materiale enn en akrylduk. Disse dukene passer barnefamilier veldig godt siden de er så praktiske.


Skal barna dine male ved bordet, er det bare å legge over en voksduk som dekker bordet, så slipper du å tenke på at de kommer til å søle ut noe. Nettbutikk med Norges mest spesialiserte og største tilbud av voksduk i metervare i alle kvaliteter. Tekstiler gjør borddekkingen mer levende og hjemmekoselig. I våre varehus finner du ensfargede og mønstrede duker for hjemmet.


Se hele utvalget her! Spar Kjøps Nyhetsbrev. Hva er det egentlig som er så bra med en rund duk? En rund duk kan du bruke til mer enn bare et rundt bord.


Du kan bruke det på et mindre bord i barnerommet – eller hvorfor ikke som matte? En rund voksduk er perfekt å ha som malematte i barnerommet når ungene skal male og vil sitte på gulvet. Trenger du ny duk på stuebordet eller spisebordet? Hos Kid har vi et stort utvalg av duker i ulike størrelser, farger og design. Vi har produkter til enhver stil og smak.


Voksduk nille

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Jeg var på nille i går og de har faktisk slike duker. Tittet ikke så nøye på dem men det så ut som de var var i tråd med dagens mote.


Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Til deg som vil foran.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg