torsdag 2. juli 2020

Varmgrå stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Dette er en svært god gråtone for deg som ønsker varme grå farger i interiøret.


Dette har vært en favoritt blant Jotuns gråtoner i mange år! En verden av muligheter. En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten. Se hele hjemmet hennes her! Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene.


Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. En grønn mellomtone for de som ønsker en litt mer kulørt tone. Sett den gjerne sammen med den lysere Green Harmony for å understreke det grønne innslaget. Fungerer godt til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull.


Varmgrå stue

Det betyr at den passer langt bedre til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull. Taket er helt kritthvitt malt med hvit base perfection takmaling. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Hadde vi valgt denne i hele huset, ville det blitt litt vanskeligere å endre det #128521; Så jeg synes vi kan sjanse litt på et av disse rommene.


Når du ser på hver enkelt farge uten de andre, vil du nok tenke at det er jo bare en vanlig gråfarge. Men når du ser de fargene sammen, oppdager du hvor. Det er halvåpen løsning inn til kjøkkenet. Sommersne skal gli fra stuen og inn i kjøkkenet – der også frontene har denne fargen. Veggen over kjøkkenbenken har jeg tenkt i en blågrønn farge eller minty breeze.


Varmgrå stue

Jeg er litt usikker på om jeg syns kombinasjonen adventure og varmgrå er fin sammen. Hvilken hvitfarge bør jeg i så fall gå for i taket? Skal male en stor stue og ønsker oss en gråtone på veggene, men det er så mye å velge i. Har dere noen fargenavn som dere kan anbefale, evt.


I starten var jeg veldig entusiastisk over valg av farge på vegger og tenkte at dette blir knallbra. Mamma som er kunstner hjalp meg og jeg gledet meg skikkelig til. En lekker varmgrå tapet fra Qvintus-kolleksjonen til Duro. Tapeten passer til de aller fleste design og moderne stiler. Laclasica er Jesus Gascas nyeste stol.


Varmgrå stue

Den er en lett stablebar stol med en super sittekomfort. Stolen er produsert i formpresset askefinér. Den kommer i naturlig ask, varmgrå beiset ask, hvitbeiset ask, ask beiset i eiketone, ask beiset i valnøttone eller svartlakket ask.


Setet er også tilgjengelig polstret med skinn eller stoff. Bilder fra veggen i stua di ser varmgrå ut. Men fargen du oppgir, wet sand går mere i beige enn grått. Er det gjengivelsen som lurer oss. Grått er tidløst og fortsatt veldig populært blant mange.


Varmgrå stue

Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg