tirsdag 28. juli 2020

Vipp brødboks

En gummiring på bunnen beskytter overflater. Brødboks 27 i svart, fra Vipp. Den er konstruert i rustfritt, pulfverlakkert stål, gummi og en innerpose i 1 bomull. Innerposen er feset i en gummiring for optimal isolering og enkel rengjøring. Posen sikrer - sammen med de små ventilasjonshullene i lokket - optimal oppbevaring av brødprodukter.


Les tester og omtaler før du kjøper.

Specs: Hvit, Svart, Stål, Gummi, Høyde 18cm,. Lokket i børstet stål er utstyrt med et grep gummi. Den har også en avtagbar pose innvendig som kan vaskes. I stållokket er det små ventilasjonshull som sikrer hygienisk oppbevaring av brødprodukter. Posen er montert på en silikonring som gir optimal isolering.


Du er i ferd med å endre fraktstedet ditt. Dette kan føre til at noen produkter blir fjernet fra handlekurven din. For mer informasjon, vennligst les våre.


VIPP KJØKKEN Skapt for hverdagslivet.

Kjøkkenet vårt er ikke et unntak. Det er ribbet for falmende trender og fylt med veloverveide og tekniske detaljer. Selve brødboksen er laget i BPA-fri plast, mens lokket er laget i bærekraftig og miljøvennlig bambus. Selv om Bodum brødboks har et pent og moderne design, er det først og fremst lagt vekt på det praktiske. På Verket Interiør har vi et stort utvalg av produkter fra danske VIPP.


Pedalbøtten, søppelspann, såpedispenser - du finner det meste til kjøkken og bad. Stor, hvit skål 21 fra Vipp. Overflaten er glassert innvendig, og håndpolert utvendig - for å oppnå en lekker, matt overflate. Opptjen i form av bonuspoeng på alle dine kjøp. VIPP 5Pendel small NOK399.


Den har en dempemekanisme på lokket for en diskret lukking, og er i tillegg odørfri. Ideell til ditt kjøkken. Poser i tilpasset størrelse er tilgjengelig. Holger Nielsen tok steget inn i forretningenes verden nærmest ved en tilfeldighet i en alder av bare år. VIPP er et tradisjonsrikt dansk merke, som har levert kvalitetsprodukter i mange tiår hovedsakelig til kjøkken og bad.


Vipp 2Bordskåner NOK649. Deres designfilosofi er en god verden med færre, men bedre produkter. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.

Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg