torsdag 16. juli 2020

Trykke bilder på stoff

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Sjekk ut Trykke Bilder På Stoff.


Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Achetez du design scandinave chez nordicnest.

Des milliers de clients satisfaits! Myke bilder Dine fotografier på tekstil. Hvordan overføre bilder fra nett til stoff Jeg har jo blitt helt hekta på å lage poser og slikt med såkalte vintagebilder fra nettet. Så her kommer en forklaring på hvordan jeg gjør det.


Til både klær og interiør, f. Motivet tåler maskinvask °C, vaskes på vrangen og bruk vaskepulver til kulørt tøy. Pute med eget foto, bilde eller motiv på er et morsomt og spennende produkt både til deg selv og å gi bort. Du velger bildet og smartphoto trykker det på en pute.

Det spiller ingen rolle hvilket bilde du vil trykke , så lenge det har høy nok oppløsning. Bildet du velger, enten det er et foto, en tegning eller en annen illustrasjon, må ha minst én piksel per millimeter i lerretsbildet. Hvis du vil trykke et lerretsbilde på x centimeter, må du altså laste opp et bilde som er minst 6x 600.


Vi bygger stadig opp lageret vårt med nye ting å trykke på. Dere vil finne inspirasjon i egnede produkter til de ulike trykk teknikkene her. Noen trykketeknikker fordrer mindre av produktene. Transfertrykk med en hvittone printer tillater stort sett trykk på de fleste artiklene. Dette gjelder også for en foliekutter.


Trykking på stoff minner meg sterkt om håndarbeiden på skolen på. Er det noen her som vet om noen som kan trykke bilder på bommulsstoff? Jeg ble veldig inspirert av ei dame som hadde laget et dynetrekk. Har du noen gang drømt om å lage ditt eget design?


Søk Trykke Bilder På Stoff. Lag fine Fotoprodukter i tekstil med ditt eget bilde hos smartphoto. Her får du min beskrivelse på hvordan man kan trykke med tekstilmaling på stoff.


T-skjorte med foto, Strandveske med ditt eget bilde eller Mobillommebok med bilde av favorittbyen. Velg ønsket tekst, legg på bilder , sett inn egne bakgrunner. LEVERING: Produksjonstid: 2-dager, pluss postgang ca 3-dager!

Alt produseres i Norge. En fin gave til familie eller venner - eller den som har alt! Stort utvalg av design og maler 2-dagers produksjonsti pluss postgang. Du får kjøpt papir til å printe ut på og som du stryker på tekstil.


Bildet skal ikke speilvendes, men legges rett ved utskriving). Kjøp Tekstil, bånd og garn hos Panduro Hobby! Du kan delta med både nye og gamle bilder , men de skal postes idag. Dekorer en t-shirt, et nett, en brikke eller hva som helst av stoff , eller lag koselige kort av kartong eller bilder på lerret. Har du maling som passer til ditt valg av underlag, er det bare å trykke på ! Noen steder i landet var det vanlig å trykke mønstre og symboler på fellen.


Symbolene skulle kanskje gi både fruktbarhet, beskyttelse, lykke og et langt liv. Trykkblokkene ble laget i tre og fargen fikk man ved å koke en suppe av barken fra or eller bjørk. Stemplene ble dyppet i suppen og trykt på fellen. Vi skal på denne siden ta for oss tre trykketeknikker vi leverer. De forskjellige trykketeknikkene har sine egne styrker og sammen så er de veldig bra.


Alle blader og aviser har sin redaksjonelle profil, og du må derfor levere stoff som egner seg i vår stoffmiks. Er du helt på siden, ja, så får du kanskje ikke stoff inn. Du må studere hvilke knagger vi bruker på våre artikler. Vi er interessert i gode bilder , men å sende oss en haug bilder uten sammenheng fungerer ikke.


Konseptet er et sted hvor du laster opp ditt eget design, som du kan trykke på ulike stofftyper (bomull, sateng, silke osv). Du kan enten lage stoff til eget bruk, eller så kan du selge det i tillegg. Og hallo, mulighetene er jo helt enorme.


Her kommer en forklaring på hvordan man lager tekstilbilder. Altså fører over bilder på stoff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg