onsdag 15. juli 2020

Vindusfolie

Vindusfolie

Dekke hele eller deler av vinduet? Effektiv måte for å unngå uønsket innsyn. Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så.


VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen. Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn. Må være veldig nøyaktig når en måler, det skal ikke mye sprekke før en kan se inn, hvis det er på bakkeplan. Vindusfilm er en folie som festes. Våre vindusfolier er produsert av ledende produsenter som D-C Fix.


Premium kolleksjonen er vindusfolie av beste kvalitet. Enkel å sette opp og du bruker kun vann. Velg mellom masse forskjellige folier til dine vinduer. Transparent vindusfolie er en prisgunstig og effektiv måte å skjerme for innsyn, og utgjør samtidig et spennende dekor-element i interiøret. Med Bokstavfabrikken.


Vindusfolie

Vi har mange forskjellige mønstre og skreddersyr og kapper folien etter dine mål. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Enten man er ute etter et klassisk design som frost.


Skjerm innsyn uten å begrense dagslyset. En kombinasjon er kanskje det beste. Flere og flere får øynene opp for denne formen for evigvarende. Profesjonell miljøvennlig folie med god kvalitet og holdbarhet.


Vindusfolie

Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Folie er en effektiv og måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Beskyttelse mot innsyn. Her kan du se hva vi har av vindusfilmer.


Disse brukes mot innsyn gjennom vinduer, dusjer etc. De kan også brukes som dekorasjon – klipp ut. Vi tar forbehold om oppdaterte priser på siden. Ved uoverensstemmelser er det pris iht. Kontakt kundeservice på tlf.


Vindusfolie

Vi vil gjerne ha vindu i inngangsdøren vår siden vi ikke har andre vinduer nede i gangen (bare store over døren). Men samtidig ser man rett inn i stuen. Selvklebende folie som metervare.


Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg