torsdag 6. desember 2018

Vaskerom løsninger

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Det er også her mange familier vasker klær og lagrer skittentøy. Derfor er et vaskerom ofte et multifunksjonelt rom som må inneholde mange praktiske løsninger som kan imøtekomme alle de forskjellige funksjonene.


Det stiller store krav til hvordan vaskerommet er innredet, men også til de elementene og løsningene du velger til vaskerommet. Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet.

Vaskerom for hele familien. Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering, plassbesparende tørking og enklere organisering. Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke. Det store utvalget vi har av skap og fronter egner seg meget godt i et vaskerom.


En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine behov. Alt passer ikke for alle, og de fleste vaskerom er ikke store nok til å romme alt man skulle ønske seg, men her kan du plukke favoritter og gode tips for akkurat ditt behov. Et vaskerom består som regel i utgangspunktet av en vaskemaskin, en tørketrommel og en utslagsvask som kan brukes til håndvask, skylling og fylling av vaskebøtter.

Velg skreddersydde løsninger. Få ting gir større glede enn en skreddersydd innredningsløsning på vaskerommet. Ta mål, tegn opp og skriv ned en liste over alle tingene du må ha plass til – før du går til butikken. Søk gjerne råd hos fagfolk, de kan hjelpe deg med å se muligheter du kanskje ellers ikke ville sett.


Ryddig vaskerom Dette må du vite før du kjøper tørketrommel. Et kjøkken består som regel av skap og hyller som henger på veggen. Vårt tips er at enten du har et stort eller lite vaskerom , kan også en slik løsning være genial på vaskerommet. Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom. Er du heldig å få innrede et eget rom forbeholdt klesvasken, har vi tipsene tips til et praktisk vaskerom - Planlegging - ifi.


Hei, jeg lurer på om det er noen av dere med erfaring som har lyst til å dele noen tips om vaskerom. Er det noen løsninger dere er spesielt fornøyd med. Er det lurest å ha et lang og smalt vaskerom eller kvadratisk? Hvilke krav stiller du til vaskerommet?


Når man skal planlegge vaskerommet er det viktig å tenke på hvilke funksjoner man ønsker seg. Dagens vaskerom skal være mer effektive enn tidligere, og derfor har vi løsninger som blant annet integrert strykeskap og skap med gode oppbevaringsmuligheter i vårt sortiment.

Uansett hva det kan være hjemme hos deg, så er det minst et par-tre ting du bør tenke gjennom på forhån så blir selv det arbeidet noen mener er det kjedeligste ved å eie klær til en lek. Vi har fokusert på smarte og fleksible løsninger for at du skal kunne velge akkurat det som passer deg og dine behov, og for at alle skal kunne sette sammen sitt drømmerom. På disse sidene skal vi prøve å hjelpe deg å sette sammen et vaskerom med en komplett oversikt over enkeltproduktene som er i sortimentet. På vaskerommet har vi behov for praktiske løsninger og oversikt.


Trenger vaskerommet ditt en liten oppgradering, får du her noen tips til hvordan du kan gjøre det. På et lite vaskerom teller hver centimeter. Hvis du har liten plass til klesvasken, er Elfas nedfellbare tørkestativ en god løsning. Du får plass til mye tøy på tørkestativet når det er felt opp, og når det er felt ne tar det nesten ingen plass i det hele tatt.


Du monterer enkelt tørkestativet i hengeskinnene. I Våtromsnormen, derimot, har man oppskriften på løsninger som man vet ivaretar kravene. Ta for eksempel dette med fall mot sluk. I teknisk forskrift står det at det skal være tilstrekkelig fall mot sluk. Fallkravene i Våtromsnormen for vaskerom er 1:1på hele gulvet.


Her får du tips til hvordan du kan gjøre klesvasken til en ren fornøyelse. Her finner du alt fra kum, kjøkkenkraner og vaskeromsinnredninger med priser som passer både store og små vaskerom ! Ingen bad rett over, men har et bad også i 2. På skissen er rommet ca kvadrat (omtrent 4xmeter) Ønsker oss klessjakt, men det blir i såfall mellom fra badet i 2. Milk- vaskerom er et imøtekommende og funksjonelt arbeidsrom med massevis av arbeidsplass kombinert med en praktisk og tidløs design. Uante kombinasjonsmuligheter gjør at de hvite dørene og benkeplaten i Dark Concrete på en enkel måte kan tilpasses hjemmet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg