tirsdag 9. juni 2020

Trebitt oljebeis

På utkikk etter oljebeis? Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling?


Les tester og omtaler før du kjøper.

Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen. Trebitt oljebeis gir et naturlig vakkert utseende.


Terrassebeis extra base gul 2. Harmoni 46- per stk Kjøp. Den inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid. Beisen har gode penetrerende egenskaper som hindrer fuktopptak og stabiliserer treverket mot oppsprekking.

Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp. Jotun anbefaler at man i tillegg til Teknisk Datablad (TDS) også ser på Sikkerhetsdatablad (SDS) og Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV) for dette produktet. TREBITT OLJEBEIS Utgitt dato: 24. Forbehandling med grunning er ikke nødvendig.


Butinox Oljebeis er en transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning. Gir ingen fiberreisning. En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning. Rent, tørt og fast – en tommelfingerregel. Stikkordene rent, tørt og fast – det er viktig å legge seg disse på minnet, når det gjelder underlaget du skal beise eller male på!


Oljebeisen gir en transparent behandling og passer på både tradisjonelle og moderne bygninger. Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt. Kan bruke i minusgrader og trenger ikke grunning.


Bestill Jotun Fargekart og brosjyrer hjem i postkassen – helt gratis! Disse har vi selvfølgelig både tatt godt vare på og forsterket. Dette gir den betydelig lengre holdbarhet på farge og glans enn konvensjonell oljebeis.


Beisens konsistens gir mindre sig og drypp.

Kjøpsinformasjon, leveranser og returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp.


Har kun sett prøver på den lokale byggvaresjappa, og noen få bilder fra Jotun der jeg ikke får et godt nok inntrykk av fargen. Noen som har brukt dette, som kunne tenkt seg å dele bilder? Mer akryl, mindre alkyd Den nye beisen inneholder mindre alkyd enn tradisjonell oljebeis. Det gjør at den beholder opprinnelig farge og glans lenger.


Da ble behandlet med strøk grunning (butinox) og strøk trebitt oljebeis. Nå lurte jeg på å male over dette med vannbasert maling, som jeg har hørt skal være helt ok å gjøre (?) Har tidl. Nordsjø acryl, som jeg fortsatt bruker på nordre (uskiftede) vegg, og har vært veldig fornøyd med det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg