mandag 29. juni 2020

Ungdomsrom ideer

La barnet ditt bestemme, men finn gode løsninger sammen. Jotun hjelper deg her. Og om barndomsdesignet var en vanskelig oppgave, er det vanskeligere flere ganger, eller kjære foreldre? Som ung har du alle mulige tanker og idéer om hvordan du vil ha det.


Og – ingenting er umulig! Få inspirasjon og tips til oppussing av ungdomsrom.

Oppussing av ungdomrsrom - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Et tenåringsrom har ofte flere funksjoner. Om ettermiddagen er det et arbeidsrom til lekser, om kvelden er det en stue hvor vennene møtes og om natten er.


Smart oppbevaring gjør små rom både ryddige og oversiktlige. Få noen gode ideer fra hvordan de har fått det til i denne leiligheten. Bildet av Kate Moss er kjøpt på Ebay, og skateboardet er lånt fra.


Bruk gjerne et tema og mye farger når du skal innrede barnerommet.

Alle favoritt magasinene dine digitalt Gå på oppdagelse i populære magasiner på mobilen, nettbrettet eller datamaskinen med WYPE. Kjønn i ungdomsår setter strenge grenser mellom interesser, fargeinnstillinger, tilbehør. Ungdomsrom ideer er mange, men du bør først dele dem på jenter og gutter.


Du må være forsiktig med å kombinere alle viktige punkter. Ideer og inspirasjon til hjemmet. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Et ungdomsrom skal på samme måte som barnerommet ha flere funksjoner. Det skal være en plass for god søvn og lekser, og ikke minst, for sosialt samvær.


Skap en krok for lattermilde kvelder, eller lange spillkvelder. Sørg for å skape en god atmosfære, et sted det ikke bare er godt å være – men også praktisk å være. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.


Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhol vil vi be deg om å bruke Edge. Det er noe spesielt med jenterommet. Her kan vi slippe løs barnet i oss og skape et rom utover det vanlige. I dag deler jeg tips fra syv ulike jenterom som jeg har besøkt og fotografert.


Jeg deler også masse gode tips og ideer som kan hjelpe deg til å skape drømmerommet. Start med å legge en plan. I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff.

Dette er interiørbladet som gir deg. Vi gir noen ungdomsrom ideer som du finner praktisk. Alle foreldre skal en dag velge å sette opp et ungdomsrom. Med en loft seng for tenåringer du ikke bare spare plass, men også oppmuntre tenårene dine til å være ryddig.


Møbler for ungdoms rom inkluderer en seng, loft senger, bord og andre møbler som vil gjøre barnerommet mer komfortabel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg