onsdag 10. juni 2020

Trebitt terrassebeis forbruk

Merkevarene til lave priser. TREBITT Terrassebeis. Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Spredeevne ( forbruk ) pr.


Inntil års vedlikeholdsintervall. Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og oppsprekking. Kraftig rensemiddel som renser, fjerner gammel olje eller terrassebeis og lysner trykkimpregnert treverk.


Gjør det enkelt å skifte farge. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Terrassebeis , Gulv,. Den benyttes utvendig på nytt treverk, tømmer, trykkimpregnert og på tidligere oljebeiset treverk. Trebitt Oljebeis er en vannfast, tiksotrop oljebeis med lang holdbarhet.


Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. For terrasser, tretrapper, utemøbler etc. Teknisk datablad Fås i følgende baser C, gul og rød L (innhold L), L (innhold L) og L (innhold L). Ferdigblandet hvit i 7 og liter.


Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Dette gjør at du får et mindre forbruk av terrassebeis , i tillegg til at du bruker halve tiden på jobben. Få inspirasjon til å gjøre terrassen og uterommet klar for sesongen!


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Butinox har nemlig lansert en terrassebeis som tåler regn etter cirka én time, avhengig av temperaturen. Så blir det enda lettere for deg å lykkes med terrassefornyelsen. Se hvordan du beiser terrassen – på sekunder! Det finnes mange ulike produkter for behandling av terrassen på markedet.


Mange gjør det vanskeligere enn nødvendig, ved å velge produkter det er tungt å jobbe me eller produkter som trenger flere strøk. Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler et regnskyll en times tid etter påføring. Et langvarig, pent utseende oppnås med kun ett strøk, samtidig som treverkets naturlige og livfulle uttrykk fremheves og bevares. I feltet Fargekode skriver du enten fargenavn eller fargekode (F.eks. NCS-kode).


Det er ikke angrerett på maling som er blandet i en ønsket farge. Vi anbefaler at du venter én til to måneder, avhengig av været. Bruk Butinox Terrasselysner for å rense treverket for utslag av kobbersalter (grønne krystaller) og lysne overflaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg