tirsdag 23. juni 2020

Tørkestativ vegghengt

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Mangler en god grill til sommeren? Kvalitets griller fra Maxbo! Finn de beste prisene på nettet.


Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat.

Hele stativet er 57cm bredt og finnes i lengder fra – 1cm. Stativet er laget i stål, og er av ypperste kvalitet. Tørkestativ Doria 80.


Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort utvalg så du kan finne det du trenger. Og hvis du bruker innendørs tørkestativ kan du alltid pakke det bort når klærne er tørre. Når været er tørt nok, er det ingenting som er mer effektivt enn å tørke klær på et stativ ute.


Den mest vanlige modellen er paraply-tørkestativet som du setter fast i plenen.

På lager i disse byggevarehusene Du må legge minst vare i handlevognen. Vi har utviklet det vi mener er verdens beste takmonterte tørkestativ. Dette er utviklet og skapt for norske forhold. Det Alle snorer tåler opptil 10kg, og er ekstra holdbare, for at ditt produkt skal ha lang leve tid.


Hvorfor skal du bli kunde hos oss? Høstnyheter i heltre eik. Vi har fått inn et utvalg nydelige eikeprodukter fra Andersen Furniture i Danmark.


Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen. Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk. Monteres i tak eller på vegg. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien. Så snart de har sørget for at haugen med våte klær har blitt tørre, kan variantene våre legges sammen og enkelt stues vekk.


Se beste pris på Elfa vegghengt tørkestativ 935x602x25mm. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Innendørs, Vegghengt ,. Menuetts tørkestativ kan roteres 360°, noe som gjør arbeidet lettere når man skal henge opp mye klær.


Veggmontert tørkestativ Klapp - nivåer.

Klapp tørkestativ er perfekt til å henge og tørre klær. Den perfekte løsningen for familien vask. Uavhengige tørke nett, sammenleggbar. Kan brukes helt åpen eller halvåpen. Kapasitet på stativet: meter.


Legg til Kjøp og Hent. Brabantia Wallfix er et stort tørkestativ med meter tørkesnor. Mål sammenslått: x cm. Velg vegghengt tørkestativ , som kan felles ned når det ikke er i bruk. Oppbevaring i stua – Stua er ikke lenger et rom hvor vi bare ser på tv.


Her foregår det mye, og det er lett at det blir kaos av saker og ting som har en tendens til å snike seg inn, sier Istre. Prioriter lukket oppbevaring. Hemmeligheten er å tenke synlig versus.


Men hverken det på bildet eller Stolmen er vegghengt. De står på gulvet og justeres til taket og kan skrus fast i taket og med stag inn mot veggen. Om en ikke fester det til veggen med stag blir det lit for raklete etter min mening.


Jeg skal ikke kjøpe dette systemet en gang til. Jeg ble litt skuffet over det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg