mandag 22. juni 2020

Tørkestativ tre

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Mangler en god grill til sommeren? Kvalitets griller fra Maxbo!


Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker.

Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort utvalg så du kan finne det du trenger. Sammenleggbart tørkestativ i tre Denne hundre år gamle løsningen til tørking og av lufting klær er like populær i dag som den gang. Dette klassiske tørkestativet kan justeres i to høyder, og er den ikke i bruk kan den legges flat for lagring. Og hvis du bruker innendørs tørkestativ kan du alltid pakke det bort når klærne er tørre.


Når været er tørt nok, er det ingenting som er mer effektivt enn å tørke klær på et stativ ute. Den mest vanlige modellen er paraply-tørkestativet som du setter fast i plenen. Tørkestativ nostalgisk L:300CM.

NOSTALGISK TØRKESTATIV I TRE. For å få et godt fundament kan det festes i betong el. Høstnyheter i heltre eik. Vi har fått inn et utvalg nydelige eikeprodukter fra Andersen Furniture i Danmark. Kan vi snekre et slikt gammeldags tørkestativ , Thomas?


Når jeg sier vi i slike situasjoner, mener jeg vel strengt tatt ikke vi…) Heldigvis var ikke snekkeren vond å be og det tok ikke mange svingene før jeg kunne henge opp hvitvasken på mitt eget hvitmalte tørkestativ ute i den grønne hagen vår. Se vårt utvalg av tørkestativer. Alle rettigheter reservert. Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen.


Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk. Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat. Hele stativet er 57cm bredt og finnes i lengder fra – 1cm.


Så snart de har sørget for at haugen med våte klær har blitt tørre, kan variantene våre legges sammen og enkelt stues vekk. Stativet er laget i stål, og er av ypperste kvalitet. For deg som vasker mye klær!

Totalt er det m plastovertrukne tørkestenger å henge klærne på, og når tørkestativet ikke er i bruk, kan det enkelt legges helt flatt, som gjør det utrolig enkelt å oppbevare. Fuglemater frø xl liter 19- per stk Kjøp. Men hvor skal man ha det? Kanskje er du heldig og har et eget vaskerom med tørkeplass, men mange vil nok kjenne seg igjen i det evige tørkestativet i gangen, badet, soverommet eller stuen.


Jo tettere klesvasken henger, jo lenger tid tar det før det blir tørt. Vi har samlet tre flotte Gjør det selv-prosjekt til deg, og alle er et godt alternativ som ditt neste tørkestativ. Pent tørkestativ i høy kvalitet av hvitmalt tre. Det følger med lengder snor som hver er meter og bredden på stativet er 1cm. Bygg et tørkestativ Følg vår byggebeskrivelse for å lykkes!


Det gammeldagse tørkestativet i tre. Da egen hage faktisk ble en realitet, måtte tømrermannen min frem med både blyant og hammer. Raskt ble et koselig tørkestativ tegnet ned på papir og siden rent fysisk plassert i det grønne utenfor det gamle hvitmalte huset vårt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg