mandag 29. juni 2020

Ullpledd barn

Ullpledd barn

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Ullpledd - Best pris i Norge!


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Barnas Hus vil skape en bedre hverdag for de små – og for alle som elsker barn. Vi har myke barneklær i økologisk, ubehandlet ull og ull med silke. Se vårt store utvalg av ullklær hos Nøstebarn og bestill ulltøy til ditt barn her! At pledd har en praktisk funksjon er også et viktig element, og enten du velger ullpledd eller fleecepled kan du være trygg på at du holder varmen.


Fleecepledd er populære fordi de er lette å ta med rundt omkring, og myke og deilige mot huden, garantert kløfrie. Velg mellom fleecepledd i flere lekre farger. Myke og varme pledd til barn og baby i økologisk ull. Fine å ha i sengen eller i vognen.


Ullpledd barn

Pleddene fås i forskjellige størrelser og kan brukes av både baby og barn , etter behov. De største pleddene kan f. Den ideelle gave til kollega, venn, kjæresten, bestemor eller far. Her finner du nydelige, myke, kløfrie ullpledd til barn og baby. Gavekortet leveres i design og innpakning.


Kortet er hos deg i løpet av noen dager. Nydelig, mykt og varmt pledd i 1 jacquardvevd merinoull, med et enkelt og dekorativt geometrisk mønster. Se våre ullpledd , fleecepled pelspled vattpledd og strikkede pledd.


Hos Kid har vi et stort utvalg av ullpledd , pelspledd og fleecepledd i ulike farger til lave priser. Se mer og kjøp på Kid. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Får er navnet på det varmende, herlige jacquardvevde kvalitetspleddet av ull med sauer som mønster. Småungene har barneklær og babyklær i alderen 0-år.


Vi er en norsk nettbutikk som fokuserer på god kvalitet og fint design på klær som barn kan leke og trives i. Babyteppet vaskes i vaskemaskin på ullprogram med flytende ullvaskemiddel, og lufttørkes. Gode, varme klær er en selvfølge for de fleste, men dessverre ikke for alle. Derfor gir vi bort av ullsalget vårt til Frelsesarmeen som hjelper barn som fryser her i landet.


Ullpledd barn

Modellen heter Björk og måler 90x1cm. Perfekt som vognteppe eller i sengen. Et vevd jaquard pledd i 1 ull - som er perfekt følgesvenn til de minste. Kjøp lett på vår nettbutikk. Tull deg inn i et deilig og varmt pledd mens du nyter litt avslappende tid i sofakroken!


Hos oss finner du flotte ullpledd og store pledd i ulike størrelser. Om du er på utkikk etter et mindre koseteppe har vi også små pledd. Vår bestselger Gol ullpledd i 1 ull.


Passer til de fleste stiler og fås i sesongens interiørfarger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg