torsdag 11. juni 2020

Trebitt terrassebeis tilbud

Merkevarene til lave priser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Få kontroll over over bedriftens tilbud og avtaleprosesser. GetAccept hjelper deg med å komme i gang allerede i dag. Book din personlige demo her!


Velkommen til Kensaq.

Les tester og omtaler før du kjøper. JOTUN TREBITT TERRASSEBEIS KLAR BASE 3L Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Inntil års vedlikeholdsintervall.


Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og oppsprekking. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. I feltet Fargekode skriver du enten fargenavn eller fargekode (F.eks.


NCS-kode). Det er ikke angrerett på maling som er blandet i en ønsket farge. Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler et regnskyll en times tid etter påføring.


Et langvarig, pent utseende oppnås med kun ett strøk, samtidig som treverkets naturlige og livfulle uttrykk fremheves og bevares.

En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen. Trebitt oljebeis gir et naturlig vakkert utseende.


Inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket. Du kan velge mellom oljebasert terrassebeis og vanntynnbar terrassebeis. Den oljebaserte Infra terrassebeis har fordelen av å kunne påføres under lave temperaturer helt ned mot null.


Det kan være praktisk når våren er litt treg og lysten til å komme i gang stor. Her blir glansen høyere jo flere lag du påfører. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker.


Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen mahogny. Først brukte jeg rulle, og dette så rett og slett helt forferdelig ut. Det ser ut som at det er malt i flere omganger.


Jeg prøvde også å ta på et ekstra strøk i går for å se om det ble bedre da, men det ble det ikke. Lyst på strøken terrasse? Velg blant terrassebeis i forskjellige farger fra leverandører som Jotun og Gjøco. Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk.


Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Gir en ekstra hardfør finish. Kan blandes i flere farger.

Til bruk på både nytt og gammelt treverk. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg