onsdag 12. august 2020

Våtromstapeter

Våtromstapet kan man også sette opp selv, og det erlett å holde rent. Det finnes et bra utvalg med våtromstapeter - striper, marmormønster, elegante blomster eller tapet som ser ut som fliser er noen av alternativene. På badet, toalettet og i vaskerommet egner våtromstapeter seg meget godt. De er slitesterke og har høy vaskbarhet, samtidig som de har høy fuktmotstand.


Vanlig våtromstapet skal ikke brukes i den direkte våtsonen, men gjerne på veggene i resten av rommet. Den har høy slitestyrke og vaskbarhet. Våtsromstapet må ha en bakside som ikke påvirkes av vann.


Du skal likevel unngå å bruke tapet i dusjen og andre steder hvor vannet står rett på veggen. Husk å bruke våtromslim som rulles rett på vegg med malerulle. De fleste våtromstapeter skal sveises i tapetskjøtene.


Våtromstapeter

I den nye Aqua kolleksjonen finner du flotte, trendy tapeter til de ulike våtrommene i huset, med bla. Oversiden av våtromstapeter gir ikke det optimale utgangspunktet for heft. Mange overflater har også mye tekstur, som gjør at et nytt tapet vil sitte enda dårligere. Dette vil føre til at resultatet blir lite motstandsdyktig, og ikke holder den kvaliteten som trengs på et bad som brukes mye.


Vi importerer produkter til hjemmet sotapet, vindusfolie, designfolie og fototapet. Har eldre plater på badet (se bildet). Usikker på hva slags plater dette er, men de var vel ganske vanlige tidligere, tror jeg. Veldig glatte, med tydelige skjøter.


Våtromstapeter

På vår inspirasjonsblogg ønsker vi å inspirere, gi råd og tips samt vise deg alt av nyheter innen VVS. På vegger kan du bruke våtromstapeter og våtromspanel. Det går også ann å bruke vanlig panel som males, men det kan du ikke ha i våt sone. Alle disse produktene er godkjente for våtrom, men fliser er det som er mest slitesterkt og lett å holde rent.


Vi hjelper deg gjerne med oppussing av nye eller gamle prosjekt og ingen jobb er for stor eller for liten for oss. Er du usikker på hva som skal til for å få. Nordsjö Professional P25. Abonner på vårt nyhetsbrev.


Tapet i flate pakker? Disse egner seg til litt forskjellig bruk: De tynne og smale kvalitetene brukes i badets tørre soner, ikke i selve sprutsonen i dusjen. Med bredere og tykkere tapeter får vi færre skjøter som kan sveises tette. Da kan våtromstapet brukes selv i dusjnisjen.


Se alle våre våtromstapeter. Og tapeten er ikke bare forbeholdt stue og soverom. Til badet finnes det et stort utvalg av våtromstapeter. Tone i tone gir myke overganger og en følelse av 60-tallet. Hvitt går gjennom som en rød trå og legg gjerne til vågale gule toner for en interessant vri.


Våtromstapeter

Beregnet for tørre rom. HERNIA PVP EKSTRA LIM For glassfiber, vinyl og tekstiltapeter med papir bakside, jute og lignende i tørr rom. Underlaget kan være sugende som sponplater, gipsplater m. HERNIA KP VÅTROMSLIM For våtromstapeter , glassfiber og lignende samt vinyl mot vinyl i våtrom.


Vær helt sikkert på hva du gjør før du setter i gang. Enkelte våtromstapeter kan se ut som plastikk når de blir malt. Har sett et par skrekk eksemplarer. Vet ikke om det skyldes glansgraden på malingen eller selve underlaget.


Holder på med et lignende prosjekt selv så er interessert i hva slags svar d får her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg