torsdag 20. august 2020

Vintage rammer

Fraktfritt over 5kr. Vintage D schnell bestellen. Preise finden und vergleichen! Hos oss finner du et stort utvalg av herlige vintagerammer i retrostil. I sortimentet finner du rammer i flere ulike former og farger som vil få fram den unike stemningen i bildene dine.


Vintage rammer

Med en fotoramme i retro- og vintageånd skaper du lett en personlig atmosfære i hjemmet ditt. Vi har alt fra enkle og rimelige rammer til virkelig eksklusive, håndlagde rammer i alle tenkelige farger. Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format. De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen. VELVET SANDNES VINTAGE BUTIKK Her om dagen fikk jeg endelig rammene jeg bestilte i posten fra Velvet i Sandnes!


De har så utrolig mye fint, og bilde med “hodeskallen” blant annet som jeg hadde i den forrige leiligheten, var også derifra. Små og store rammer for veggen din. Kombinere våre posters med rammer i forskjellige størrelser og opprett en bildevegg. Et interiørdesign tips er å matche svarte rammer med tekstplakater og fotoplakater. Trelisten er flat med et herlig mønster.


Vintage rammer

Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Maleri Bernhard Önstad. Pris NOK 80inkl.


Gammelt maleri, vintage kunst, ekte vare maleri fra 50-tallet. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser.


Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. To store,vakre rammer. Sjeldent vintage print av Edvard Munchs Gate i Åsgårdstrand fra Memento Mori.


Vakkert kinesisk maleri fra The Home Decor Picker. Kom innom og se vårt utvalg i kraftige trerammer i barokk-stil. Gjør stas på familiebildene med en flott nostalgisk ramme fra Lafinesse! Den er laget i et materiale som ligner på bølgeblikk.


Vintage rammer

Ytterrammen måler 2x cm. Rammen kan stå på bordet. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Kjøp bilderammer her til innramming.


Vintage rammer

Mange størrelser i både rammer og passepartout. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet.


En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg