tirsdag 18. august 2020

Veggfornyer coop

Samen het verschil maken, dat doen we in onze ruim 3winkels én online. Sammenlign matkort og søk direkte. Få rabatt hver gang du går til butikken - Skaff matkort. Et glassfiberfritt produkt for innendørs vegger.


En miljøvennlig veggfornyer som sletter ut ujevne underlag. Den glatte overflaten er klar for tapetsering eller maling. En overmalbar duk av glassfiber med tekstur som erstatter helsparkling av tak og vegger og gjør underlaget klart for ny tapetsering eller maling. Tapet gir rommet et helt nytt uttrykk.


Se årets nye tapeter og få gode interiørtips til hvilket tapet som passer i hvilket rom! Produktets enkle og lette bruksmåte erstatter bredsparkling på vegger med f. Veggfornyer easy cover select kan oppsettes direkte på eksisterende tapet eller vev. For å sikre et optimalt sluttresultat anbefales det å sette opp en høyde eller to, for å se resultatet etter det er tørket, før oppsettingen kan fortsette. Ved større nivåforskjeller i underlaget anbefales det å sparkle før oppsetting påbegynnes. For at resultatet skal bli best mulig må det tas nøye hensyn til hvordan underlaget er.


Dette produktet monteres med vanlig tapetlim eller fyldigere lim hvis underlaget krever det. Vi la veggfornyer og resultatet ble bra. Men det ble ikke så veldig billig. Limet er veldig dyrt og det går mye av det. Fort gjort å kun regne kvm-pris for selve recover-tapeten ( veggfornyer ) og da ser det bra ut, men limet øker prisen betraktelig.


Coop -medlemmer får kjøpeutbytte på alt de handler. Betal mindre for hoteller, leiligheter, hytter og hus med vår Prisgaranti. Vil du slippe jobben med å fjerne gammel tapet og sparkling før du tapetserer kan du bruke veggfornyer. De andre merkene jeg har prøvd er håpløse.


Kjøpes gjerne på coop obs bygg. Enkel å lege og fort gjort…. Ville ikke brukt walls2paint i et hus som ikke er nytt. Og hvordan male paneltak! Gammel glassfiberstrie trenger du ikke ta av.


Vi har veggfornyer i store deler av huset. Veggene er helt slette og fine. Man må bare bruke MYE lim, så går det helt fint! Skjønner at helsparking er det beste og så tapetsere, men ser det finnes litt tykkere veggfornyere som gjør at man slipper denne prosessen.


Har dere noen erfaringer om hvilke type veggfornyer jeg bør benytte meg av? Skal gjøre en kjapp fornying av flatene i stua og er veldig usikker på hvordan vi skal gjøre det. Her er utfordringene: - Har små barn, bør gå fortest.


Terrengsykkel, terrengsykling, stisykling, utfor og sykling. Omtale av sykkelutstyr, sykkeltester, sykkelritt, arrangenment og guider til stier og opplevelser. Jeg brukte vegg fornyer fra coop obs i min leilighet. ALDRI mer, det var dritt å legger, tykk ergo vanskelig å legge.


Veggfornyer coop

Under handtering avga den voldsomt med støv, antar det glassfiber partikler. Og til slutt kunne man ikke ha noe tungt lent til veggen. Da det gav store avtrykk i tapeten selv om den var malt. Her gikk vi tom for veggfornyer. Vi skulle egentlig bare fornye én vegg, men da vi så hvor bra det ble, gikk vi for alle veggene.


Dette var på lørdag, så vi rakk å dra til BM på Risløkka og kjøpe mer. Det er ikke helt gratis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg