tirsdag 11. august 2020

Vaskekar nedfelling

Vaskekar nedfelling

Leveres med festeklips, med hull for overløp, uten ventil. Blandebatteri og avrenningsrist bestilles separat. VASKEKAR FOR NEDFELLING. Utvendig mål: 5x 4mm, R50. Utskjæringsmål: 4x 41 R50.


Vaskekar nedfelling

Kum mål: 450x400x2mm. Vannlås og overgang til vannlås må kjøpes separat. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.


Vaskekar i rustfritt stål for nedfelling. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Et vaskekar kan være like nyttig i garasjen som i et vaskerom. Velg mellom modeller som henger rett på vegg eller modeller som kan senkes ned i en benkeplate.


Rengjøring: Daglig renhold med rengjøringsprodukter som ikke inneholder klor, brom eller iod. Unngå sterke skuremidler. Kjøp Blanco vaskekar for nedfelling 5x 4mm stål online hos BAUHAUS. Kummål: 4x 4x 2mm.


Dine personopplysninger vil kun bli brukt av oss til å sende deg nyhetsbrev med gode tilbud. Vi kommer ikke til å bruke din e-post til andre markedsføringsformål. VK50NF er et vaskekar i rustfritt stål for nedfelling i benkeplate.


Vaskekar nedfelling

Se detaljer og nedlastinger nedenfor for mer. VK44NF er et vaskekar i rustfritt stål for nedfelling i benkeplate. Intra VK vaskekar for veggmontering. Benyttes i vaskerom, på skoler, sykehus, på hytten og i garasjen.


Finnes i tre størrelser for nedfelling i benkeplate: VKB4 VKBog VKB60. Innvendig runde kanter, som gjør at vasken lett å gjøre ren. Solid og holdbart i rustfritt stål, med en overflate som poleres flere ganger slik at den blir sterk og skinnende blank. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Din nettleser er utdatert!


Vaskekar nedfelling

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Bad og hytte senteret innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene. Få varene direkte sendt hjem med posten – eller hent. Vi har ingen rene vaskekar for nedfelling , men vi har evt. Du ser nå produktutvalget vårt for vaskekar plast.


VANNLÅSSETT 32MM KOMPLETT PLAST.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg