torsdag 20. august 2020

Trestjerner gulvolje skyggegrå

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Vi har produktet som passer ditt. Den gir gulvet en silkematt og vakker overflate som er behagelig å gå på. TreStjerner Gulvolje er en høykvalitetsolje som kan blandes i mange farger. Gulvoljen kan brukes på tre- og parkettgulv, og gir en fin innfarging av treverket.


Et oljebehandlet gulv føles mykt. Trestjerner Gulvolje. Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv. Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på. Kan blandes i mange farger.


Gulvolje som gir en vakker glød og fargespill Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv. Oljen gir en vakker lød og fargespill. I denne fargevelgeren kan du leke med alle farger du vil finne i butikkens fargebar. For å få en slitesterk overflate kan oljede flater etterbehandles med lakk eller hardvoksolje. Maling er flott for deg som.


Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge kan virke. Furugulv behandlet med trestjerners gulvolje farge fjellgrå. I kampanjen som nå pågår i butikkene har vi bl. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk! Behandlingen gir et slitesterkt og naturlig utseende. Teknisk datablad Egenskaper og fordeler Lett å påføre.


Eksklusiv gulvolje for tre og parkett. TRESTJERNER Gulvolje gir en silkematt overflate som fremhever treets naturlige nyanser og struktur. Gir en silkematt overflate som er smussavisende og lett å rengjøre For å bruke coop. Gylne brune nyanser for en varm glø mørke gråe for et maskulint uttrykk eller elegante hvite sånn som vi har gjort på dette gulvet.


Treolje finishing oil 25l 24- per stk Kjøp. Fargen Kastanje gir treet en varm eksotisk lød. Eika får en nydelig lys patina som passer perfekt inn i dagens moderne interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg