onsdag 26. august 2020

Tyrilin beis pris

Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Les tester og omtaler før du kjøper. Høykvalitets tjærebeis med et unikt eksklusivt utseende som tåler selv det tøffe norske fjellklimaet! Tjærebeis er en transparent høykvalitets utendørs trebeskyttelse som gir en særegen lød og et eksklusivt utseende på treverket. Tjærebeisen er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer.


Specs: Terrassebeis, Gulv, Utendørs,.

Til ubehandlet treverk av furu og gran. Tyrilin Interiørbeis Unik hytte, også innendørs. Et effektivt lysfilter motvirker gulning.


Ferdigfargene gir ekstra lød og fargespill i treverket og basene gir deg muligheten til å velge akkurat den nyansen du ønsker. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is.


Da gjelder det å ha en beis som tåler de tøffe påkjenningene. Og kan blandes i mange farger!

Enkel og brukervennelig. Vanntynnet overflatebehandling som lysner og fargesetter gulnet og tidligere behandlet panel samtidig som det bevarer treverkets struktur. Beisen trenger ingen grunning og er lett å påføre. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød. Utendørs tjærebeis av høy kvalitet, gir treverket en unik lød og et eksklusivt utseende.


Basert på naturproduktet tretjære, blandet med. Slitesterk og værbestandig terrassebeis som gir et vakkert og blankt utseende. Robust transparent høykvalitets terrassebeis som tåler tøft vær.


Jotun Heftgrunning Universal L. Produktet hefter og fyller godt, er. Den er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Beisen er forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter som gir et vakkert utseende og meget god værbestandighet. Innhold: L- Farge: Brun- Trenger ingen grunning!


Vedlikeholdsintervall som for vanlig beis. Svak gulbase som kan brekkes i svake brune toner og gråfarger. Nå kan du endelig forvandle ditt mørke gule trepanel til en lys, transparent og lekker gråtone!


Har du arvet eller kjøpt en eldre hytte trenger du ikke leve med skyggene etter bilder og møbler.

For gulnet og tidligere behandlet panel av furu og gran, vegger o tak. Meget luktsvak og lett å påføre. Anbefales ikke på harde treslag. Sammenlign pris på Nordsjö maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer.


Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk. Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige treverket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg