torsdag 27. august 2020

Trestjerners gulvmaling

Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Vi har produktet som passer ditt. I denne fargevelgeren kan du leke med alle farger du vil finne i butikkens fargebar.


HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. Maling er flott for deg som.

FDV-datablad - Norsk. Les tester og omtaler før du kjøper. Jeg bryr meg strengt tatt ikke hvor malingen kommer fra så lenge den er av god kvalitet og til en fornuftig pris.


Tørketiden for gulvmalingen eller gulvlakken er avgjørende for hvor holdbart resultatet blir. Stikkordet er herdetid. Produktet leveres som Matt, Halvblank og Blank. Innendørs gulvmaling til tre-, betong- og laminatgulv.


Luktsvak og slitesterk. Kan leveres i glansgradene blank, halvblank og matt og kan blandes i mange farger.

Vi selger kun hvit maling på nett. TreStjerner gulvmaling har svært god vedheft og slitestyrke, og kan anvendes på tre, betong, og laminatgulv. Den er enkel å bruke, og krever svært lite forarbeid. TreStjerner Gulvolje er en eksklusiv overflatebehandling basert på alkydforsterkede planteoljer.


Trestjerner gulvmaling fås i glansgradene blank, halvblank og matt. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk, kvistlakk og universallakk. Kjøp på nett eller i butikk. Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter.


På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Elastisk, akrylbasert betongmaling. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!


Maler i disse dager min eik kjøkkeninnredning, har vasket, pusset og grunnet og er nå klar for maling. Blir veldig usikker på valg av maling, ser du anbefaler gulvmaling , mens andre anbefaler lady supreme finish. Har lest en plass at gulvmaling flyter godt, og kan derfor være vanskelig i forhold til at det renner.


Fliser kan males med trestjerners gulvmaling. Denne finnes i matt, halvblank og blank. Det eneste man trenger å gjøre på forhånd er å vaske grundig med trestjerners gulvrens.

Det gir bedre holdbarhet enn Supreme Finish på fliser! Flott og rimelig fornyelse av fliser. Brukte to strøk trestjerners gulvmaling til selve trappetrinnene, ettersom denne lukter mindre.


Lady Supreme finish til resten. Vi gjorde den store feilen at vi malte trappetrinnene svarte og resten hvitt. Et salig pirk å få overgangene fine og jeg har fikset på dette x-antall ganger.


For å oppnå god heft bør slike flater mattes eller ripes opp. Bare husk heftgrunning og at gulvmaling har ca en ukes herdetid. Egenskaper: Hurtigtørkende og slitesterk.


Gulvet ble vasket godt i sterkt salmiakkvann, for så og tørke. Her ble denne TRESTJERNERS gulvmalingen Ifra SCANOX brukt den er vannbasert, tørker ganske raskt og lukter så og si ikke bare litt med det samme den blir påført.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg