torsdag 13. august 2020

Tretjære pris

Sammenlign pris med oss! Hvis den tynnes ut med terpentin, får du raskere penetrasjon og mindre klebrighet, noe som er ønskelig på overflater man kommer i kontakt med. Mange historiske bygninger er behandlet med tretjære , og du finner det igjen bl. Beskytter godt mot fukt.


Se beste pris på Tyrilin TreTjære (liter). Les tester og omtaler før du kjøper.

Når tretjæren tørker, blir den mattere i overflaten. For å oppnå en mer gyllen overflate kan man tilsette kokt linolje. Espegard Linolje er tilsatt soppdreper og gir veggen en vakker glød. Et vanlig blandingsforhold er tretjære , inntil kokt linolje og terpentin. Påføres i ett eller flere lag, som skal tørke mellom hver påføring.


Selvvulkaniserende tape. Milebrent tjære, prima kvalitet. Binder til seg selv og ikke til underlaget. Ekte tretjære , som egner seg godt til både nytt og gammelt treverk.

Naturens flotteste tjære av utsøkt kvalitet. FORBRUK: Forbruket er vanligvis ca - mpr. På høvlet treverk noe mindre forbruk. Original ren, mørk tretjære basert på furu som gir en dyp mørk farge.


Finner du ikke det du leter etter? Send oss en mail med det du savner eller søker så kommer vi tilbake med pr. Tretjære gir treverket et vakkert eksklusivt utseende. Kokt linolje – linolje kokt med tørkemiddel.


Terpentin hf -til tynning av tretjære. Bruker du kokt linolje tørker overflaten raskere enn om du bruker rå linolje. Her er den mest tradisjonelle milebrente tretjæren du kan få. For best resultat varmes tjæren opp til max grader og påføres i sol og varme. Møretyri Tømmerolje - Vår spesialutviklede Tømmerolje er satt sammen av ren tretjære , linolje og terpentin.


Dette resulterer i et produkt som gir tømmer og stavlaft det beste utrykket, og samtidig sikrer oljen god beskyttelse mot vær og vind. Oljen trenger godt inn i sprekker, særlig i mefar og lafteknuter. Setter du pris på et vakkert transparent utseende med lød og fargespill som i tillegg varer lenge, - er Tyrilin produktene noe for deg. Tyrilin Tjærebeis blir faktisk vakrest uten at man grunner først.


Vi lette lenge etter en god måte å behandle eika på.

Så kom vi over denne skjulte skatten av en familiebedrift. Far Vidar Henden begynte å utvinne fin tretjære av gammel tyrirot på slutten av 80-tallet. Grunnen til tvil er enkel: Ren tretjære tørker svært sakte og smitter veldig lenge. Dessuten er det en kunst å smøre den på. Helst bør det være en sommerdag med over grader i lufta, og helt tørt i været.


Uansett vil tjæra sørge for at du neppe kan male eller dekkbeise på mange år: den smitter gjennom og misfarger det meste. Vi tilbyr den profesjonelle bruker tradisjonelle kvalitetsprodukter til overflatebehandling for fredede, bevaringsverdige og nye moderne bygg. Vi fører linoljemaling.


I dag ble fabrikken, like ved Mandal i Vest-Agder, fredet av Riksantikvaren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg