onsdag 18. januar 2017

Eksklusive sjakkbrett

Eksklusive sjakkbrett

Riktig sjakkutstyr til beste pris. Profesjonell digital sjakklokke. Gjør spillet enda mer interessent. Her er en samling av de mest eksklusive sjakkbrettene vi har. Eksklusive sjakkbrett.


Fellesnevner her er ypperlig kvalitet og et fint utseende. Kanskje er du på jakt etter et mer eksklusivt sjakkbrett ? Alt fra enkle billige sjakkspill opp til proffe og eksklusive brett og brikker av ypperste kvalitet til gunstig pris. Nordens beste utvalg av sjakksett!


SJAKKBRETT FOR Å LÆRE. Da anbefales det også at brettet har et koordineringssystem som kalles sjakknotasjon. De aller fleste er innforstått med at det er et koordineringssystem på sjakkbrettet , men noen brett har allikevel ikke dette. Nesten ikke brukt finn ingen skade og sprekker.


Eksklusive sjakkbrett

Alle brukkene er intakt. Det følger en skumkasse for trygg oppbevaring. Den mest eksklusive Paris Bordlampe med doble ringer og diamanter på ringene. Lampeskjermen følger med.


Dette er nærmest et kunstverk som vil lyse opp og markere rommet. Trykk på bildet for flere lekre bilder. Høyde på selve skjermen: 25cm. Ca 2-ukers leveringstid. De fleste varer sendes etter èn virkedag.


Sjakkmani er en norsk nettbutikk hvor du får kjøpt både rimelige og eksklusive sjakkspill. Sjakkbrett og sjakkbrikker kan kjøpes separat eller samlet. Vi fører et omfattende sortiment fra DGT (Digital Game Technology). Dette omfatter også et rikt utvalg av sjakkur, og avanserte elektroniske sjakkbrett.


Nedenfor finner du litt av utvalget vårt av sjakkbrett. Mest sannsynlig er du på jakt etter et sjakk-sett. Klikk deg videre i menyen ovenfor om det er et komplett sett du leter etter, ikke bare ett sjakkbrett uten brikker. DGT Smart Board er et nytt tilbud om elektronisk sjakk til lavere priser enn dem som gjelder når brikker og brett er eksklusive modeller i tre. Dette er en løsning med USB-tilkobling og brikker og brett i solid plast og full turneringsstørrelse.


Eksklusive sjakkbrett

Normal pris Salgspris 3. Registrer deg her for å være med i Classic Living Club Exclusive. Den eksklusive DGT-versjonen med serieport som er løsningen for turneringsspill med overføring til internett. Finnes i litt ulike treslag, både med og uten notasjon langs kantene. Bildet viser modellen valnøtt brett og Timeless brikker.


Andre løsninger med brikker og brett er noe dyrere. Det leveres brett både med og uten notasjon. Stort eksklusivt sjakkbrett med brikker av metal. Vi feirer Magnus Carlsens seier i sjakk-VM og gir nå ekstra rabatt på dette store eksklusive og gjennomførte sjakkbrettet. Her får du et svært fasjonabelt sjakkbrett med børstet stål- overflate - som sitter på en elegant profilert svart plate av heltre.


Nettbutikken for sjakk - sjakkbrett , sjakkbrikker, sjakkbøker, sjakkbor. Orawa-settet er et meget unikt desinget sett. Fullt ut håndlaget, og med meget. Den eksklusive databasen med over millioner fjernsjakkpartier som gjennomgående ikke finnes i de andre basene.


Her er masse ganske ukjent sjakk på høyt nivå, som både stormestere og bokforfattere har oppdaget. Nytt er ellers førsteklasses åpningsvideoer med Pelletier, Marin, Williams osv. Et annet alternativ for barn er brettet i midten og til høyre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg