onsdag 25. januar 2017

Radiostyrt veggklokke

Radiostyrt veggklokke - bestill online her - års garanti - fri frakt! Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Elegant design med børstet aluminiumsramme, ekte glass og hvit urtavle med tydelige svarte tall og visere.


Radiostyrt veggklokke

Batteri: x AA (følger ikke med). Ikke bruk litiumbatterier eller oppladbare batterier. Radiostyrte klokker sikrer deg at din klokke alltid viser tiden helt presist. En radiostyrt klokke mottar signaler fra en atomklokke, disse er plassert på forskjellige steder i verden. Når klokken mottar signalet stiller den selv inn tiden, dette gjelder også når vi skifter fra sommer til vintertid og omvendt.


Fin innredningsdetalj. Lækkert radiostyrt Balance veggur i børstet aluminium. Kontrasten mellom den hvite urskiven og de sorte tallene gjør det enkelt å avlese klokken samtidig som at uret passer inn nesten alle steder. Med en radiokontrollert veggklokke trenger du aldri å justere tiden. Nord for Trondheim vil urverket sannsynligvis fungere dårlig.


Sjekk ut vår radiostyrte veggklokke i treoptikk: Den store, hvite. Veggklokken er en klassisk innredningsdetalj som dessuten er praktisk - den gjør at du bare trenger å løfte blikket for å se hva klokken er. Klokkene kommer i mange utgaver, fra elegant business look til sporty look!


Det er en gjennomført høy kvalitet på alt fra produksjon til valg av materialer. Den typiske brukeren er en mann over år som er interessert i teknologi. Spar mye på vårt store utvalg Klokker og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor.


Radiostyrt veggklokke

Veggklokke - Best pris i Norge! Bestill Online i dag og få rask levering. Disse radiostyrte klokkene hører til de mest presise klokkene av sitt slag og styres jo av radiobølger, noe som samtidig gjør hele denne genren av klokker ytterst fascinerende. Er du ekte ur-fanatiker så skal du som minimum ha en radiostyrt klokke i samlingen din. Metallgrå kontorklokke med nøyaktig tidsvisning, siden kvartsurverket er 1 radiokontrollert fra Mainfligen-senderen.


LR06-batteri (følger ikke med). Innovative produkter skaper glede, ny livsstil og baner vei for beslektede økonomier - særlig hvis de har blitt utviklet av CASIO. Opplev hvordan kreativitet blir. Klokken er fremstilt av stål, glass og ABS-plast. Utforsk 123elektronikks store utvalg innenfor klokker og finn din nye veggklokke.


Radiostyrt veggklokke

Hvis du bestiller innen 16:sender vi i dag og du mottar i morgen. Sammenlign priser på Vegg-klokker. Finn tilbud på 3produkter fra Rosendahl, Georg Jensen, House Doctor og mye mer. At en klokke er radiostyrt innebærer at den har en innebygd radiomottaker for mottaking av radiosignaler for eksakt gangtid. Signalene sendes fra Frankfurt i Tysklan og rekkevidden er ca.


Herreklokker, dameur, barneklokker, dykkerur, pulsklokker og mye mere! Her finner du et godt utvalg i alle typer klokker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg