søndag 29. januar 2017

Jotun oljebeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk eller besøk en av våre butikker. Du kan velge mellom en rekke farger som fremhever treets egen skjønnhet. Tenk helhetlig og bruk fargevalget aktivt for å skape den stilen og atmosfæren du ønsker. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,.

En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen. Trebitt oljebeis gir et naturlig vakkert utseende. Inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket. Den inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid.


Beisen har gode penetrerende egenskaper som hindrer fuktopptak og stabiliserer treverket mot oppsprekking. Butinox Oljebeis har et høyt tørrstoffinnhold og er forsterket med lysfilter og transparente pigmenter for best mulig værbestandighet og beskyttelse mot skadelig sollys. Alt du trenger av bo- og byggevarer.

Se hele utvalget i vår nettbutikk! Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Dette bidrar til en god beskyttelse, samtidig som dybden i fargen kommer enda bedre frem. Den sørger for at beisen trekker inn i treet og gir en flott dybde til fargen. Oljebeisen inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseendet over tid.


En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning. FORBEHANDLING: Underlaget må være rent og tørt før malerarbeidet starter. TREBITT OLJEBEIS Utgitt dato: 24.


Påse at det tidligere beisede underlaget er intakt og i god stand. Terrassebeis extra base gul 2. Harmoni 46- per stk Kjøp. Oljebeisen gir en transparent behandling og passer på både tradisjonelle og moderne bygninger. Avrund skarpe kanter for å oppnå best mulig kantdekk.


Nytt treverk behandles før eller umiddelbart etter montering. Nytt treverk, som har stått ubehandlet i mer enn uker rengjøres med JOTUN 2-i-Husvask og soppfjerner og stålbørstes. Jotun lanserte den første beisen.


Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt.

Gjøco Oljebeis er en lett tiksotrop alkydoljebasert beis. Trenger godt inn i treverket, og gir effektiv impregnering samtidig som den danner en værbestandig film. Tørker fort og gir en transparent overflate.


Anvendes på nytt eller tidligere beiset treverk. Kan også benyttes på trykkimpregnert materiale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg