fredag 6. januar 2017

Flexa bohus

Danske Flexa har 40-års erfaring med utvikling av barneromsmøbler, hvor sikkerheten er ivaretatt i hht alle gjeldende regelverk for barneromsmøbler. På jakt etter en barneseng som både er trygg og en drøm å sove i? Se våre mest populære barnesenger her. Produktene har et skandinavisk design og er utviklet spesielt for å dekke barns behov for lek, søvn og læring. Sikkerheten er ivaretatt iht alle gjeldende regelverk for barneromsmøbler. Velg mellom snekkerbenk, butikk og kjøkken - perfekt som julegave.


Flexa bohus

Flexa Toys gjør det enkelt å skape rom for lek og fantasi på barnerommet. Vel, en henger hadde kanskje ikke vært nødvendig da alt var flatpakket og vi kanskje hadde fått plass i stasjonsvogna. Du kan derfor designe præcis den seng, der passer til dit barns behov, og lad dem følges ad i deres udvikling.


Telefonnummer er valgfritt. Sofa kan dras ut til en. Vennligst fyll inn e-postadresse og postnummer for å bli medlem. La barna velge tema selv, enten det er pirat, jungel,. Og spesielt hyggelig er det at den er nedsatt.


Flexa bohus

Vi elsker den smarte Flexa sengen med ekstra uttrekkseng til overnattingsgjester og oppbevarings-skuffer! Hør designeren bak barnestolen fra Flexa fortelle om det prisvinnende og populære designet. Nå har vi - på hele serien.


Disse kvalitetsmøblene er lekne og stilrene på samme ti og de appellerer både til barn og voksne. Derfor passer de like godt i stuen, som på barnerommet. Riktig svar var Danmark. Vinneren er kontaktet) I dagens luke kan du vinne en valgfri lekestasjon fra Flexa. Flexa Play er nydelige barnemøbler i moderne dansk design.


Flexa bohus

Flexa gjør det enkelt å skape rom for lek og fantasi på barnerommet. Mer om stolen finner du også på bohus. Serien forener funksjonalitet og stilig design på en leken måte. Flexa har i samarbeid med designer Charlotte Høncke fra Danmark, utviklet serien Play.


Bohus julekalender luke 13. En seng for hvert barn og dets behov. FLEXA på Hannahs rom. Jeg foreslo å male gulvene, veggene, og ikke minst vinduskarmene. LUKE Konkurransen er nå avsluttet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg