fredag 13. januar 2017

Trebeis

Butinox Terrassebeis gir en matt elegant overflate som beskytter og bevarer impregnert treverk. Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene.


LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet.

Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Luktfri og hurtigtørkende. IKEA - VÅRDA, Beis, utendørs bruk, brun, Beskytter overflaten og tilfører glans og farge, samtidig som treets uttrykk bevares. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!


Sett et personlig preg på hjemmet ditt ved å beise treverket. Beckers Decor Trebeis er en matt, vanntynnbar beis til ubehandlet tre innendørs. Beisen passer til møbler, dører, list og paneler og tregulv. Når du beiser med Decor Trebeis , får du en levende overflate med dybde og glans.


Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen.

Kjøp på nett eller i butikk. LIVOS er ensbetydende med naturlige produkter. Gjennom år har LIVOS satt helse-, miljø- og klimahensyn foran alt annet, samtidig som nye produkter stadig har. Med Beckers Trebeis kan du male alt ubehandlet tre i ønsket farge. Det endelige resultatet avhenger av teknikken du bruker og mengden av beis, men også den opprinnelige fargen til treet påvirker resultatet.


Et ubehandlet bor en skjenk eller et veggpanel blir enda vakrere med litt farge. Den er vanntynnet og matt med glansgrad og beregnet til bruk på ubehandlet, innendørs treverk. Decor Trebeis brukes til blant annet møbler, snekkerarbei vegg- og gulvpanel, samt generelle objekter. Gir en levende overflate med dybde og glans. For å gjøre den beisede flaten mer motstandsdyktig, kan den overlakkes med de fleste klarlakker.


Gi ditt treverk en naturlig overflate med interiørbeis. Med et stort utvalg farger kan du finne din personlige stil og sørge for å fremheve strykturen i treet. Finn den riktige for deg. Kan man bli forelsket i en farge? Det som er sikkert er at det tar tid å finne den rette - og å velge rett veggfarge kan være like.


Last ned og følg instruksjonene i denne brosjyren. Obs BYGG er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer.


Akasie er på grunn av de tette fibrene, et naturlig holdbart og robust treslag til utendørs bruk.

For maks beskyttelse er det forbehandlet med trebeis. Ved å beise på nytt nå og da, vil du kunne glede deg over det i mange år fremover. Jørn Jensen Lærhandel As. Butikk,grossist og detaljhandel.


Vi har over års erfaring med skinn og lær. Norges eldste spesialforretning for knivmakerutstyr. Beis er en blanding av fargestoff og løsemiddel, ofte vann, men også forskjellige maleroljer.


Blandingen er så svakt fargetilsatt at den gir en transparent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg