onsdag 18. januar 2017

Møbelstoff nettbutikk

Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler. Rask levering - dagers åpnet kjøp. Er du interiørarkitekt, designer, møbelprodusent eller tapetserer med behov for en kompetent og allsidig leverandør? I vår nettbutikk finner du en komplett samling av materialer og tilbehør til innredningsprosjekter og bekledning av møbler.


Her finner du et bredt sortiment av kvaliteter innen møbelstoff , blant annet møbelruskinn, møbelstruktur og møbelull.

Martindale er en enhet som brukes til å måle slitestyrken til møbelstoff. Vi tilbyr også kurs og sømtjenester! Søm av puter, løse trekk, puffer.


Nettbutikk for salg av møbelstoff og gardinstoff. Mange år og mange lange meter med stoff, tråd og hud har resultert i mange spennende interiør- og bekledningsprosjekter i samarbeid med våre kunder. Alle stoffene i nettbutikken er merket med slitestyrke i antall Martindale.


På våre IKEA varehus finner du gardinstoff, møbelstoff og et rikt utvalg av stoffer og tekstiler samt tilbehør du trenger til sying, som sysaks og sytråd. Gardinstoff og møbelstoff.

Ikke noe er så vakkert i et interiør som flotte gardiner sydd av de vakreste gardinstoff. Mange har en oppfatning om at det å trekke om møbler er veldig dyrt. Alt du trenger er en god og kraftig stiftemaskin. Det er ikke alltid tilfellet. Konstruksjon og tilvirking av nye puter, salg av møbelstoff og omtrekking er våre hovedområder.


Vi er er fortsettelsen av Krogenæs Vinstra. På jakt etter stoff og metervare? Vi er sofaspesialisten som har et stort utvalg av modeller, tekstiler, ben og farger, slik at du kan finne – og sette sammen – en sofa som passer akkurat ditt behov.


Julehuset Skeidar Se mer. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette.


Nevotex er Skandinavias og Baltikums ledende grossist av material til innrednings- og stoppmøbelindustrien. Hos oss finner du tekstil, møbelhu skinn, kunstlær, møbelstoff og andre materialer for møbelproduksjon. Her finner du oversikt over norske og utenlandske nettbutikker som selger stoffer og syutstyr.


Alle utenlandske nettbutikker i denne lista. Hvordan vil du velge ditt møbelstoff ? Vi som driver en nettbutikk som selger møbelstoff vil gjerne ha tilbakemelding fra deg som er på jakt etter møbelstoff.

Hva er viktig for deg i valget? Inspirer og bli inspirert, fra et unikt hjem til et annet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg