tirsdag 10. januar 2017

Fargetrender 2017

Også mange møbler vil dukke opp i gylne, brune cognaq-nyanser som vil skape spennende kontraster i hjemmene våre. Siden den gang har mye forandret seg, -også fargetrendene. Nå er vi på vei inn i en veldig fargerik ti som inneholder et bredt spekter av farger.


Nyansespekteret du som forbruker blir tilbudt, vil vokse mer og mer i årene fremover, sier hun. Derfor er blått en god farge på soverommet. Mer miljøvennlig gulvtrend 22.


Det vi bruker lenge, er et godt valg for miljøet. Boligens nye gulv ikke et unntak, og trenden for tiden som kommer er. Her er hele farger som speiler tidens trender, og gir oss dype, sterke, farger som er levende, naturnære og harmoniske.


Fargetrender 2017

Fargene er oppdelt i tre kategorier - City Motions, Silent Serenity og Lush Garden. Nordsjös kolleksjon for arbeidsplasser i hjemmet inneholder farger som inspirerer til både arbeid og lek. Fargeskalaen er inspirert av Eames og Corbusier, hevder Nordsjö.


I dagens interiørbilde kan vi ikke utpeke en spesiell trendfarge. Nå spriker fargene i alle retninger på fargesirkelen. Nå er den fargeløse tiden passé sier malingsansvarlig Silje Svendsen (25) hos Jernia Storo.


Og med så mange ulike fargetrender , fra de rolige blå- og grårosa tonene, til fargesterke gul- og lillanyanser, er det virkelig noe for enhver smak. Mange kommersielle aktører kårer årets farge, og de seneste årene ser vi at valgene spriker i alle mulige retninger. De fire historiene er kalt Sofistikert eleganse, Gladhipster, Bohemglam og Metrourban.


Vi blir stadig mer opptatt av å finne den riktige balansen: mellom arbeid og friti naturen og det menneskeskapte, det som er privat, og det som er felles. Samtidig blir det skarpere og klarere. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet.


Fargetrender 2017

Stress er ut, sakteliv er in. Og, uansett hvor motstridende det kan høres ut, vil ny, smart og tidsbesparende teknologi hjelpe deg på vei. For noe må effektiviseres for å rydde tid til det vi har lyst til å gjøre. Jotun pekte i vår på grønne farger som en av vårens fargetrender , og her stakk særlig Lady Treasure seg ut. Og vi har vel alle sukket etter fargen minty breeze?


SummasummaruGrønn er - og har i flere år vært populært i innredningen. Gardinen er helt klart tilbake. Nå som stadig flere nordmenn søker seg tilbake til gardinene er det tyngre tekstiler, sterkere farger og mønstre som trender, forteller Arnoldsen. Det skal ikke være like mye kontrast i håret som det har vært. Trenden med grått og lilla hår er langt forbi oss, men sterke farger er absolutt gjeldende.


Fargetrender 2017

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg