onsdag 11. januar 2017

Jysk pledd

Rimelige priser og rask levering. Pledd til restaurant, hotell og bar. Levering på 3-arbeidsdager. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Jysk pledd

Bestill på nett eller hent i butikk. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Mange glemmer at pledd kan spille en avgjørende rolle i innredningen din. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Hos oss finner du behagelige pledd i forskjellige størrelser, materialer og design. Dette gjør at du enkelt kan finne sofateppene som passer sammen med stuemøblene og pynteputene dine. Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser.


Jysk pledd

Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Du betaler for varene når du bestiller på JYSK. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du kan kun velge Hent i butikk dersom bestillingen overstiger 6kr. Shop online til gode priser.


Koselige pledd i imitert pels. VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Få følelsen av luksus hjemme med et pledd i imitert pels. Pelspledd er utrolige myke og passer perfekt til kalde høst- og vinterkvelder.


Våre pledd i imitert pels kommer i flere farger, blant annet hvit, sort og grått. Vi har blå og grå toner i tillegg til sterke farger som kan gjøre enhver glad. Se hele utvalget nedenfor. Klikk og se eller kom innom butikken.


I tillegg til å gjøre rommet koseligere, pynter de opp med nye farger og teksturer. Vi har mange deilige, lune pledd og sengetepper som du kan slenge over bena eller bruke til å pynte opp sofaen med. Et vakkert pledd over en gammel lenestol, for eksempel, kan forandre rommet mer enn du tror. I likhet med resten av vårt varesortiment, kommer pleddene i et bredt antall design. Vi har både ensfargede og mønstrede ullpled i både duse og sterkere farger.


Hos Europris finner du stort utvalg av pynteputer både ute og inne. Med andre ord: her kan du finne et lekkert pledd som, i tillegg til å varme deg, gjør sitt for å skape et lunt og lekkert uttrykk i rommet. Sammen med et deilig pledd blir rommet både mykt og innbydende. Bland gjerne ulike former og størrelser for en personlig og unik innredningsstil.


Handle trygt på jotex. Piff opp sofaen eller sengen med puter i forskjellige mønstre og farger. Begynnelsen tre, plast glass, stål. Desember er årets mørkeste måne og ofte også en av de kaldeste, derfor er det fint å ha et varmt pledd og gode puter i sofaen eller lenestolen.


Jysk pledd

Cellbes på Internett og på postordre! Det er mange flotte puter og pledd med julemotiv som gjør sofakosen ekstra hyggelig. Et pledd varmer hele året, enten det er en kald vinterkveld i sofakroken, eller en kjølig sommerkveld på terrassen eller i hagen. Se vårt store utvalg! Forny boligen din med lekre puter og pledd.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Bring de vakre tekstilene helt inn i sofaen og soveværelset, og la dem i all deres enkelhet utstråle luksus og kvalitet.


Få de beste tilbudene først! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg