mandag 9. januar 2017

Retro plakater

Se de nyeste trendene og skap din egen bildevegg hos Desenio. Våre plakater med vintagemotiv passer de fleste hjem og interiørstiler. Motivene passer også fint i eldre hus eller butikkinnredning der man ønsker tidsriktige detaljer.


Kjøp vintage på nett på Desenio. Innred med retrodesign. Kombiner gammelt og nytt, dekorer veggene med fine retrobilder. Hvis du vil indrette med retro ting, kan du for eksempel vælge nogle fede danske retro plakater. Der findes utrolig mange fede gamle danske retro plakater ude i forretningerne og genbrugsforretninger.


Det er en nem måde at få lidt retro ind i indretningen. Liker du vintage og retro når det kommer til interiør? Det gjør vi også – sjekk ut hva vi har å tilby av posters i disse kategoriene lenger ned på siden. Du kommer til å finne mange å velge mellom – for å sørge for at det skal finnes noe som fanger akkurat ditt øye.


Retro plakater

Plakatkunstens Perler. Restaureret og genoptrykt, så de står lige så stærke, som da de blev skabt. Visste du at å kombinere moderne- og vintageplakater vil gi hjemmet ditt et flott retro utseende? Retro plakater til veggen din.


Våre retroplakater er et vakkert tillegg som passer alle typer bildevegger. Ordet retro betyr simulering av stil og mote fra fortiden. Fri frakt og raske leveringer.


Retro plakater

Smukke retro plakater med gamle fotos og illustrationer, som passer til en vintage eller Lexington indretning. Masser af fine vintage plakater , som passer til en hvi idyllisk indretning samt New England-stilen. Bestil plakater på vores hjemmeside, og betal kun for 3! Dette specielle tilbud vil fremstå automatisk i din indkøbskurv, hvor prisen fra en af vores plakater vil blive fratrukket den totale pris på de fire plakater - prisen på den billigste plakat vil blive fratrukket den totale pris. Kommer med garantert fornøyd garanti. Etter hvert som du finner ulike design du liker, kan du klikke på Favoritt-ikonet for å spare de under dine favoritter.


Her blir de liggende til du fjerner dem - og. Fremkall bildene dine på en morsom måte på fotopapir av høy kvalitet! Find de smukkeste retro plakater der vil pryde dine vægge med stil. Du vil med garanti finde noget du kan lide.


Retro plakater

Se alle plakaterne her! Se flere populære motiv i kategorien — Vintage. Vi leverer i løpet av 3-hverdager (med forbehold for ekstra travle perioder) Alle ordrer sendes med track and trace via Post Nord. Alle plakater og trykk er av høy kvalitet, og de er trykt på tykt, ubestrøket papir med matt og eksklusiv finish. Vi tilbyr rask levering og sikre betalinger.


Ta kontakt med kundeservice, så svarer vi på alt du måtte lure på. Posters og plakater piffer opp et hvilket som helst hjem og utvalget vårt består av alle forskjellige stiler, farger og størrelser man kan forestille seg – det finnes altså noe for enhver smak. Ta en titt lenger ned på siden for å få inspirasjon og for å finne rett posters og plakater for akkurat deg og ditt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg