onsdag 11. januar 2017

Kaffekoppen statoil

Koppen får du kjøpt på våre stasjoner. Kjøp en gave til deg selv eller noen du er glad i. Tank kaffe til kr. Circle K kop og tanke kaffe for kun kr. Da den første optankning er inklusiv i prisen, så har koppen tjent sig selv hjem allerede efter seks optankninger.


Og det er likevel langt fram til termokopper som den fra Primus. Statoils nye kaffekopper har unik kodemerking som muliggjør sporing av tid og sted for hver enkelt kopp. Kaffe er viktig for oss nordmenn. Vi vet at våre kunder forventer kvalitetskaffe, og derfor samarbeider Shell tett med Evergood kaffe. Finjusterte kaffemaskiner og kaffebønner av beste kvalitet, sørger for at skal du få en god opplevelse når du fyller kaffekoppen på Shell.


Statoil bør tenke seg godt om, mener Datatilsynet. Vi har hatt kaffekoppen med kaffeavtalen i år. Mange har et sterkt forhold til koppen, og vi har fått blandede tilbakemeldinger. Sammenlign bensinkort.


Vi skaffer energi til 1millioner mennesker. Vi er Equinor, et bredt energiselskap med en stolt historie. Den nye koppen fra Stelton erstatter tidligere Statoilkopper. Etter hvert som den blir kald danner det seg en film av fett oppå kaffen. Her hos oss fylles ca.


Den er brent for hardt, slik at kundene skal tro de får en kaffe som virker kraftig, men som egentlig har en mindre kropp. Panelet tviler på om selve kaffen er av god nok kvalitet. Under denne sektion finder du alle fordele til privatkunder. Jeg fortalte sønnen min at vi ville ha den noe nær burgunderrød.


Men han dro litt på det, og var usikker på hvordan han skulle få forklart den polske lakkereren dette. Den ble løsningen på kommunikasjonsutfordringen. Både Nordlys og Dine Penger har omtalt saken. Oppussing av butikk og ny vaskemaskin i løpet av de neste ukene. Vi holder åpent som normalt i brakke ved siden av stasjonen.


Kom å fyll drivstoff og kaffekoppen. Dessverre ingen matservering i brakka. I dag, siden jeg er litt surmaga igjen så hadde jeg tenkt å klage på kaffen til Statoil. Før de solgte ut bensinstajonene så hadde de veldig god kaffe.


Nå er det jo bare utvannet jomfrumig de serverer ! Men jeg finner faxnummeret. Og det mye på grunn av deres avtale om ubegrenset tilgang på den varme drikken. På årsbasis fyller vi nå millioner avtale-kopper med kaffe.


Vi er en lokal bensinstasjon som tilbyr fast-food og kiosk, utsalg av diverse bildriftprodukter, utleie av hengere, samt et helt nytt vaskeanlegg. Det gikk ikke så bra. Men 1millioner er fortsatt 1millioner.


Servicehallen er åpen for oppdrag. Denne kaffekoppen smaker rett og slett vondt. Den sure kaffesmaken kommer fra brenneprosessen, som etter panelets ganer er i mørkeste laget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg