mandag 9. januar 2017

Dagseng jysk

Se alle de myke og faste dagsengene her, de fleste med innebygde skuffer. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Du betaler for varene når du bestiller på JYSK.


Du kan kun velge Hent i butikk dersom bestillingen overstiger 6kr. Bare trekk ut sengebunnen, så får du ei dobbeltseng på et blunk. Du får støtte og komfort av det elastiske skummet i madrassen.


Dagseng jysk

Sengetøy selges separat. Se alle dagsengene våre på ikea. Hos innovation living får man en kvalitets sovesofa med tøff design til en god pris! Dagsenger i forskjellige stiler.


Du kan også bruke køyesenger som gjestesenger eller på hytta. Hos JYSK finner du også en familiekøye der det er plass til en større madrass i den nederste køyen. Her er det god plass til tre sovende gjester.


Les mer om sengeløsninger til hytter og små rom her. Med en dagseng eller benk får du et elegant, sofistikert og praktisk møbel. En dagseng gir også ekstra soveplass til gjester. De store skuffene har plass til ekstra dyner, puter, sengetøy eller andre ting du vil oppbevare, men også ha ha lett tilgjengelig.


Den er ikke lenger i sortimentet. Passer til en 90x200cm madrass. Kjøp ny gjesteseng hos JYSK. Stort utvalg i senger, madrasser, dyner, puter og sengetøy.


Dagseng jysk

Du kan velge mellom flere forskjellige produkter i kategoriene BASIC, PLUS og GOL slik at du. Finn en komfortabel og solid dagseng til en rimelig pris! Og du trenger ikke nødvendigvis å ha en seng med bein – det fungerer vel så bra å ha et par gode matter oppå hverandre, som på bildet til høyre.


De kommer i et utall størrelser med ferdige dører og hengsler. Selvsagt kan du også sette inn hyller eller montere skuffer. Håper du finner noe du liker! Vi har lansert ny nettbutikk. Om det er noe du lurer på, ønsker vi å høre fra deg.


Den skal ikke være for myk, ei heller for fast. Hos oss har vi et stort utvalg senger og madrasser, alt fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg