fredag 18. oktober 2019

Skumring beis

Skumring beis

Kjøp boken hos Adlibris! Nordens største bokutvalg på nett. Lave priser og rask levering! Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig?


Skumring beis

Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Lun stemning med farge Skumring på vegg og Lys Skumring i tak. En lys beis vil nok ikke gi en gammel, gulnet vegg samme farge som på fargeprøven.


Det er derfor lurt å teste ut fargen på et lite område først, sier Tonning, som også har erfart at det lønner seg å teste ut fargen under ulike lysforhold for å være sikker på at man får ønsket farge. Her kommer det mere hytte inspirasjon. Det dreier seg om interiørbeis og gulvolje, og hva det kan gjøre med ubehandlede vegger og gulv. Kledningen må være tørr når du begynner å beise. Stryk ut beisen på maks 2–bord av gangen i hele bordets lengde for å unngå skjolder.


Husk å mette endeveden (flere strøk vått-i-vått). Unngå å beise i fuktig vær eller i direkte i sollys. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill.


Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!


Skumring beis

Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Skumring må ikke forveksles med solnedgang, som er øyeblikket da solas etterfølgende kant forsvinner under horisonten. Varigheten av tussmørkeperioden mellom solnedgang og skumring varierer meget avhengig av observatørens breddegra fra litt over tjue minutter i tropene, til mange timer i polområdene, til flere uker på polene.


Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Her har tømmerveggene fått et strøk med farge Skumring.


Mot den kan man fint velge en kontrastfarge i taket, som f. Hvit med avstrykning. Grå er en nøytral farge som kan fremstå som blå, grønn, rosa og lilla. Er fargen veldig lys kan den oppfattes som hvit. Skumring BEISET PANEL GENERELT OM FARGET LAKK OG BEIS Overflatebehandlet panel som er lakkert eller beiset, er å betrakte som et ferdig behandlet produkt. Dette er også den fargen som er.


Alle produkter i dette segmentet er panel av heltre furu. Produktet er klart til montering, og det er ikke påkrevd med noe etterbehandling. Vi vet hvor mye hytta di betyr for deg,. En glødende brun beis med dempede røde og brune toner. Mal eller beis aldri direkte i sollys.


Skumring beis

Nytt ubehandlet treverk må grunnes med Butinox Oljegrunning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg