tirsdag 22. oktober 2019

Reparasjon av gamle veggur

Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Flere materialer som stål, glass og tre. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Nå er vi to faglærte urmakere og to lærlinger i verkstedet. I tillegg møter du stadig elever og studenter fra urmaker-utdanninger i Norge og Sverige. Vi reparerer og vedlikeholder alle ur, fra armbåndsur til store gulv- og veggur. Av og til trenger de også reparasjon eller restaurering. Vi henter og bringer ur.


Vi utfører service og reparasjoner på veggur , bordur, gulvur og armbåndsur. En fagutdannet urmaker med lang erfaring og moderne verkste hjelper deg gjerne med yndlingsklokken som har gått i stå. Enger ur og optikk er vel noen av de beste på gamle staselige veggur. Reparasjon av gammelt veggur.


Vidar på Kolbotn Ur er veldig god på gamle veggur. Søk etter reparasjon av veggur ga Gule treff. Urmaker PER Simensen. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Klokker er laget i metall. De riktig gamle inneholder mye jern, mens de nyere er laget av stål og messing. Bildet viser et mekanisk bordur som kom til verkstedet fordi det hadde stoppet. Urverket består av et antall hjul som går i lagre.


For at klokken skal gå, kreves det en kraftkilde. Kraftkilden er enten en fjær eller lodd. Alt blir fremkalt av den gamle klokken som henger der ennå. Dette vegguret er ikke spesielt mye verdt, men for vår familie har det stor verdi likevel.


Det er lite penger å tjene på å la urmakeren pusse opp klokken, hvis målet er å selge den. Men vi holder den igang på grunn av alt det andre – alle minnene. Ifølge Thoresen begynner de fleste storurmakerne å dra på årene. Men også i framtiden er det behov for at noen kan reparere store, gamle klokker. Nå har Thoresen og Mørk rundt klokker inne til reparasjon.


Vegger, gulv og benker i det lille verkstedet i Bærum er dekorert med bordur, veggur og gulvur. Thorbjørn Andersen er år og fremdeles i jobb. I tillegg reparerer vi gamle armbåndsur, lommeur og veggur. Veggklokker i flott moderne design. Utbedring og oppretting av mangler.


Kan skaffe bildeglass til amerikanske veggur og glasskupler til taffelur. Akse etter reparasjon. Verksted med import, Norske varer og egen produksjon!


For service av samleobjekter er en helt annen sak enn service av mer moderne klokker. Dette innebærer ofte at originale gamle komponenter, skiftes ut med splitter nye ekvivalenter. I verste fall forringe en klokkes verdi permanent.


Uranlegg og veggur har alltid vært et viktig område for Nortid-Gruppen. Vår lange erfaring gjør at vi har stor kompetanse på valg og sammensetting av riktige produkter innen uranlegg og veggur til kundenes beste. Har jeg et spørsmål, ja det har jeg: er det noen der ute som har link til et egnet forum eller som har tips til videre feilsøking.


Reparasjon av gamle veggur

Det kan selvsagt være så at tannhjulene er utslitt, så tips til nettbutikker kan også være av interesse ;D På forehånd takk for innlegg, seriørst som useriøst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg