onsdag 16. oktober 2019

Sofabord bohus

Moderne sofabord i god kvalitetsdesign. Finn ditt nærmeste varehus på skeidar. Vi hjelper deg med å finne sofabordet som passer deg. Vi har varehus over hele Norge.


Kjøp sofabord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg av koselig og trendy hjemmeinnredning, finn din favoritt hos Ellos! Bohus har sofabord i alle mulige ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt skal kunne finne et sofabord som passer perfekt i din stue.


Under finner du alt fra små avlastningsbord og sidebor til litt større sofabord som passer perfekt dersom du har en romslig stue med mye plass og en stor sofagruppe. Spisebordene, 160x90x75cm og D120x75cm, kommer med topplate av vintage grå 3D folie og sorte metallben. Det samme gjør de andre artiklene i serien, men disse kommer også i svart 3D folie. Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus.


Sofabord bohus

De hvitpigmenterte overflatene gir et lyst og tidsriktig uttrykk som lett passer inn i ulike stiler. Velg mellom moderne og minimalistisk, til lyst og skandinavisk, røft og rustikt- til klassikere i tre og praktiske sofabord med ekstra avlastningshylle under. Er du på utkikk etter et sikkert valg, og du ønsker et sofabord som du vil være glad i også om mange år, er et sofabord i tre et trygt valg. Sofabord i tre – en tidløs klassiker. Hos IKEA finner du garantert et sofabord som passer deg.


Før du besemmer deg for ditt stuebord bør du tenke hvilken type, størrelse og hvilke materialer som passer inn i din stue. Hos oss får du sofabord i både klassisk og moderne design. Et nytt sofabord kan gi et nytt uttrykk i stuen din.


Sofabord bohus

Et rundt sofabord i eik føles nettere enn et sofabord i betong, hvilket uttrykk vil du skape i din stue? Når øyelokkene blir tunge og du trenger en liten blun kan du slenge avisen på sofabordet, slik at den er lett tilgjengelig når du våkner igjen. Mange sofabord fungerer også som hjørnebord. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Stilfulle designede stuebord. Suppler sofagruppen med et flott sofabord som oser av stil.


Se vårt utvalg av sofabord i spennende design. Helt grunnleggende må man kunne kombinere hverdagens behov med det estetiske uttrykket man ønsker å ha i hjemmet. Derfor er det viktig at du vurderer høyde, størrelse, materiale og fargevalg når du kjøper et nytt rundt sofabord hos Sofacompany.


Med sine forskjellige overflater og farger skal du lett kunne finne en som passer din stue. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord. Forskjellige bord komplementerer annet møblement.


Sofabord bohus

Enten du er på utkikk etter et run firkantet eller rektangulært sofabord så har vi det her. Et sofabord som passer til din sofa eller sofagruppe er en selvfølge i stuen. Hos oss kan du også velge mellom en rekke ulike materialer.


Du kan velge et enkelt stuebord med plass til fjernkontroller og kaffekopper eller et med hyller og skuffer til oppbevaring av ting som ukeblader og bøker. Hos A-møbler har vi et stort utvalg sofabord i ulike fasonger og størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg