onsdag 9. oktober 2019

Skrivebok i skinn

Bestill Online i dag og få rask. Liten notatbok med myk perm i imitert skinn. Notatboken har sider med punkter, avrundede kanter og et bokmerkebånd i stoff. I notatboken kan du registrere alt som.


Eksklusiv skrivebok med Ballograf penn og futteral i skinn. Ballograf, Whitelines og PAP er innovative svenske selskaper, akkurat som Clas Ohlson.

Spiralbunden skrivebok med hvite linjer - hjelper uten å forstyrre. Lagre og dele notatene dine med Whitelines Link App. Kombiner fysiske og digitale no. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. SKRIVEBOK I LÆR - DRAGE.


Håndlaget skrivebok med lærdeksel, lukket med spenne. Vakre dekorasjoner på omslaget gir sjarm og gjør at hver skrivebok har sin egen unike stil. Produktet kan brukes som notisbok, dagbok eller skissebok.


Den er enkel å ha me du kan ta den i vesken når du er på reise eller på forretningsreise.

Kjøp Notatbok skinn på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Notatbok skinn i kategorien Kontorrekvisita fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Kontorrekvisita ved hjelp av vår tjeneste. Skrivebok og eske med et bilde i ekte skinn. Passer perfekt for å legge til bedriftens logo eller en beskjed og dele det med kundene. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Du godtar dette ved å benytte sidene våre. Merke: Paper Republic Myknet og farget helt uten kjemikalier. Alle prosesser er håndverk. Man putter selv inn så mange bøker man vil ved hjelp av et enkelt strikksystem. Strikkene holder bøkene samlet i skinn coveret.


Slik bygger man sin helt egne og unike notat bok. Profileringsartikler AS Vi har mange års erfaring med profileringsartikler. Samtlige priser på hjemmesiden eks.


Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil. Og du, vi liker ikke spenning, så vi lover å beholde din e-postadresse for oss selv. Lag dine egne notatbøker helt enkelt hos Vistaprint.


Kontorrekvisita fra Kontorpluss - en frittstående faghandel med alt innen kontorrekvisita og datarekvisita, møbler og innredning og mye mer. Lave priser til alle!

Pocket sized note books. Soft covers in black buckram, bookmark ribbon. Læret er mønsterpreget i et rutemønster der rutene er diamantformet og på hver halvdel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg