torsdag 3. oktober 2019

Princess dyner

Princess dyner

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Finn Tilbud På Dyner. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Laat je inspireren door ons grote aanbod Princess. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis.


Ervaar het gemak van Wehkamp. Hos oss finner du dynen som passer akkurat ditt behov! Velg blant dyner i dun eller dyner med fiberfyll. Både til voksen, baby og barn.


Våre medarbeidere i Princess har bred erfaring og gode kunnskaper om dyner. Book gjerne en konsulent i noen av våre butikker for god veiledning til valg av dyne ! Hvilken dyne man skal velge avhenger hver enkeltes behov. Besøk gjerne en av våre butikker for god ekspertise og tips til valg av dyne.


Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Når du nå har funnet det perfekte sengesettet til dobbeldynen din hos oss, kan du også finne den perfekte dynen til å fylle trekket med her. Princess bytter dyner og puter med forsegling hvis den ikke er brutt. Sjekk at du har fått riktig størrelse og kvalitet før forsegling brytes.


Dyner og puter uten forsegling byttes ikke, da dette er kroppsnære produkter. Denne dynen har en bæreevne på 1 som er over middels, også for skandinaviske kvalitetsdyner. Det betyr i praksis at dynen ikke faller sammen og mister isoleringsevnen, selv etter mange års bruk. Denne dynen er produsert av Bedre Nætter, som har som målsetting å skape bedre nattesøvn for alle.


Her er HEAVEN er svært godt alternativ. Velg en dyne som passer dine behov! Er du ofte varm om natten, eller ligger du og fryser? En god natt søvn er essensielt for helsen din og for å sikre en god nattesøvn er det viktig å velge riktig dyne. Bitta Andersen, innkjøper hos Princess , er enig.


Om man har en dyne hele året, så bør man skifte dyne cirka hvert 3-år, forteller hun. Les også: Vet du hvor stoppekranen er? Hos Kid har vi Norges største utvalg av myke og deilige sengetøy og sengesett!


Velg mellom flanell, sateng, krepp og lin. Det finnes mange ulike typer dyner med naturfyll. Disse dynene med syntetisk fyll er lagd for å ha samme kvaliteter som naturfyll, men til en lavere pris. Her finner du et stort utvalg fiberfyllsdyner. Produksjonsmåten gjør at dyner med fiberfyll kan vaskes og tromles ved høy temperatur uten at dynen mister egenskapene sine.


Princess dyner

Medium varme dyner er et kompromiss mellom sommer- og vinterdyner. De kan i utgangspunktet fungere både på sommer og vinter, avhengig av hvor varmt du har det på soverommet og hvor varm du er som menneske. Dyner Kvalitetsdyner - Dundyner - De beste dynetilbudene.


Hos Home-tex har vi et nøye utvalgt sortiment for å kunne tilby deg gode kvalitetsdyner til markedets billigste priser. De fleste dynene våre er danskprodusert, og vi har dyner i alle størrelser og ulike fylltyper. Hos oss i Princess finner du inspirasjon til å friske opp i hjemmet ditt.


Princess dyner

Vi er opptatt av miljø og bærekraft, og alle våre kroppsnære produkter er Øko-Tex 1merket. Hos JYSK får du et stort utvalg BASIC dundyner til lave priser. Hos Kid Interiør finner du behagelige dundyner og dunputer med ulike varmeverdier.


Kjøp i butikk eller online på JYSK. Dynen bør være minimum 20cm lenger enn din lengde. Alle våre dyner og puter er Økotex-merket.


Det betyr strenge krav og lave grenseverdier for restinnhold av helseskadelige kjemikalier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg