torsdag 24. oktober 2019

Putetrekk 70x100

Putetrekk 70x100

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her! Enkel og billig handel på Cellbes. Finn putetrekk 70x1hvis du ser nå. Legg inn anbud gratis hos oss! Hos Kid har vi et stort utvalg av putetrekk og putevar.


Velg mellom ulike størrelser og design i flanell, sateng og bomull. Et behagelig putetrekk er viktig for søvnkvaliteten. Hotellputa bak alle hodeputene trenger også putetrekk. Ana putetrekk 70x1Olive.


Putetrekk 70x100

Deilige velurputer i myk 1 bomull i samme farger som sengeteppene. Passer over alt og med det store fargespekteret er det lett å finne akkurat det du ser etter. Pyntepute i 1 lin, skjult glidelås, 60° i vaskemaskin, 70x1cm. Innerpute inngår ikke. Byron er et delikat putetrekk i bomullsfløyel.


Skip to the end of the images gallery. Bli den første til å omtale dette produktet. Ella putetrekk 70x1Cognac Ella putetrekk 70x1Cognac. Ella sengeteppe 140x2Cognac Ella sengeteppe 140x2Cognac. Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke.


Putetrekk 70x100

Piff opp sofaen eller sengen med puter i forskjellige mønstre og farger. Sammen med et deilig pledd blir rommet både mykt og innbydende. Bland gjerne ulike former. Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg.


Antrasitt, 1 bomullssateng. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Dette møbelet har flere valg.


Cloud er en kolleksjon luksuriøst sengetøy i nydelig sateng av langfibret bomull i beste kvalitet i TC 400. Stort utvalg av single putetrekk. Sengetøy i 1 bomullssateng til enkeldyner og dobbeldyner.


Hei Jeg har også kjøpt de store hotel putene, fra Obs til 3og en fra KId på salg kr 199. KID på Torgata har masse forskjellig putetyrekk i størrelse 70x1fra kr til 149. Du kan se vårt store utvalg på home-tex. Også jeg var innom Hansen og Dysvik på Pilestredet idag, hvor de hadde også 70x1pute trekk , men bare i hvit farge.


Handle enkelt online hos ellos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg