onsdag 9. oktober 2019

Skohorn georg jensen

Skohorn georg jensen

Vi fører smykker, ur og interiørartikler fra Georg Jensen. Georg Jensen - eksklusive smykker med unikt design og høy håndverksmessig kvalitet. Her finner du kontaktinformasjon. Kart, telefonnummer og epost. Gullsmed Dahlsveen og historien.


Se våre produktkataloger. Finn skohorn i vårt brede sortiment av tursko, sandaler og støvler fra kjente merker. Lite og praktisk skohorn av høy og solid kvalitet, som passer i lommen din. Tusenvis av fornøyde kunder.


Gratis frakt og levering innen dager! Skohornet kommer derfor i et praktisk design, som er lett og behagelig å anvende. Derutover er designet enkelt og elegant, og det passer derfor inn i ethvert hjem - både det klassiske og moderne. Voyage skohorn fra danske Georg Jensener designet av Michael Youn.


Skohorn georg jensen

Kolleksjonen Voyag er designet for de som resier mye. Detta skohornet er laget med en tung fot, som gjør at skohornet kan stå av seg selv. Skohornet er enkel å bruke når du er på farten, og har et elegant design som møter funksjonalitet på en god måte. Skohornet har et slankt design og er laget for å være et dekorativt, men funksjonelt produkt i entreen.


Skohornet har en slimmad design och är skapad för att vara en dekorativ men funktionell produkt i hallen. For at gøre det så smertefrit som muligt at få skoene på hviler skohornet på en tung fo så du kan gribe det i farten og ikke behøver bukke dig ned. Du kan også sætte en strop på i enden, så skohornet kan hænge fra en krog. Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest.


Skohorn georg jensen

Lekkert skohorn som enten kan stå i en fot som følger me eller henges opp med snor. Kontakt oss for priser med eller uten din logo. Dette kan være en flott innflyttergave i nytt hus eller som en fin firmagave. Velkommen til vår nettbutikk med Living fra Georg Jensen. Designervarer og gaveartikler til gode priser, og vi har gratis frakt om du bestiller varer over kroner 50- (kr 4- i fast fraktpris under 50-).


VOYAGE–en af de nye nødvendigheder til rejsen. VOYAGE skohorn gør de hektiske morgener og travle kalendere mindre stressfulde. I dag rejser vi mere end nogensinde. Enhver som ofte er “on-the-go” ved hvor stressfuldt det kan være. Skohornet skæmmer på ingen måde øjet hvis man har det fremme i entreen.


Dette er en fornem gave til manden der har alt. Kollektionen Voyage är designad för de som reser mycket för att göra själva resandet så enkelt och bekvämt som möjligt. Gå på opdagelse i vores udvalg her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg