mandag 14. oktober 2019

Soverom inspo

Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Blomster på soverommet.


Riktignok i små mengder, siden de også krever oksygen om natten. Noen blomster i vinduskarmen eller på nattbordet er likevel helt innenfor. Utforsk denne tavlen til suilui_ på Pinterest: Soverom inspo.

Se flere ideer om Soverom inspo , Soverom og Hjem. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Er du flink til å re opp sengen? Kanskje til og med skape følelsen av en deilig hotellseng? Slik rer du opp sengen på 1-2-3.


På soverom tar senga ofte et stort fokus, og gulvet blir ikke like synlig som på rom med åpen møblering. Det er enkelt å velge forskjellige bordløs­ninger på hver side av senga, når hele veggen bak binder rommet sammen. Velkommen til soveromsgalleriet vårt.

Ta en titt og finn soverommet du alltid har drømt om. Her finner du ulike soveromsmøbler i forskjellige stiler og størrelser. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene i rommmene. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Ikke vær redd for å kjøre på med litt farger!


Kontraster gjør seg også bra på soverom. Ikke end opp med for mye dus-i-dus. Seng og plassering Har man et live soverom kan det være lurt å sette sengen inntil en vegg fremfor å ha en åpen løsning med to nattbord.


Dette sparer man plass på og rommet vil føles større. FEATURED Latest Soverom. Mørke vegger på soverom , Hvordan dekorere? Finn og lagre ideer om Soverom på Pinterest.


Fargene på dette soverommet er kraftig, men myke. Smijernssengen er fra en antikvitetshandler i Sør-Sverige. I taket henger Poul Henningsens klassiske Kongle i kobber, fra Louis Poulsen. GJENBRUK: Gulv, vegger og tak på soverommet har fått samme behandling som i stua. Gardinene har Anita sydd selv, og den vesle krakken under sengen lagde Jan Erik på sløyden da han var liten.


Anita har drevet på med gjenbruk lenge, og filleryene er laget av gamle, oppklippede klær og sengetøy.

Soverommet er kanskje det rommet vi sammenlagt tilbringer aller mest tid i av alle husets rom. Av alle rom er det soverommet som burde føles mer behagelig, avslappende og privat enn noe annet rom i boligen. Grottenveien 1: I spesialprogrammet til serien på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverommet ! Ved å være bevisst og velge gode farger som passer til de enkelte rommene, kan du skape akkurat den stemningen du ønsker i ditt hjem.


Her viser Lisbeth deg noen fine alternativer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg