torsdag 31. oktober 2019

Speilfolie på rull

Hilton Kensington Hotel. Tykkelse: 07-14mm. Utendørs holdbarhet: ca. Selges i løpemeter eller spar enda mer ved å kjøpe en hel rull på meter. Speilfilm Sølv 760mm.


PVC-folie til oppsetting på møbler, vegger, paneler osv. Vindusfolie FOSSEN 45x200cm ass. Har du folie på rull , ta nøye mål av vinduet, og kutt folien til. For store flater tilbyr vi rimelige løpemeter på rull (som tapet).


Så tenkte da at det måtte jo være et fint alternativ til dyre reflektorer. Det er også selvklebende. Jeg vet at slik folie selges på rull – men hvor? Lineafix Mirror Static er en slags speilfolie til vinduene. Limet er konstruert slik at det herder ikke før etter noen timer slik at du har god tid til å sette kontaktpapiret på en glatt overflate.


Skapfronter, skuffronter og mange andre ting blir som nye når du folierer de. Fra kjøp til levering lover vi rask og pålitelig service, slik at du kan fokusere på å drive bedriften. Pakken blir levert i løpet av 1- virkedager. Få fri frakt på bestillinger over kr.


Under dette beløp tilkommer frakt på kr. Er på leit etter sånn speilfolie som man fester rett på innsiden av skap etc. Har kjøpt det tidligere på nytt og nyttig,men de fører det ikke lengere.


Er det noen som var hvor man kan få fatt i det. Har også prøvd sparkjøp og select. Har sett på cole e son, men fant ikke tapet som du brukte på skyvedøra. Er du snill som kan si hva det heter? Skal også til sparkjøp for å kjøpe speilfolie ! Håper eg også klarer å gjøre det selv!


Jeg er på jakt etter speilfolie til reflektorer i lyskasse for lysrør over akvarium. Eneste sted jeg har funnet er kjeden Sparkjøp, men jeg har ingen slik butikk i rimelig nærhet. Noen som vet hvem som ellers selger speilfolie ? Rundt 40-årene begynner huden å produsere flere fettsyrer og den naturlig antioksidant for.


Vis liste over alle byer. Langtidsholdbar speilfolie fra 3M som, hvis det monteres på en helt flat overflate,. Vi gjør oppmerksom på at leveringstid kan være 7-dager på Ull på rull. Ribb i prosent merinoull. Pynt opp rommet på en billig og enkel måte.


På baksiden av folien er det stiplede linj. I Trondheim Sånn folie jeg kan legge på en kommode. Derfor fikk han foliert hele. Jeg kjøpte en rull speilfolie etter det, syntes hun hadde vært så oppfinnsom og flink. Men den ble bare liggende.


I dag kom jeg på denne:. Prisliste Innholdsfortegnelse. Lagerkoder: S = Lagervare sentrallager. Og det stemmer at det bare føltes slik, fordi det var satt opp speilfolie på. Kontaktpapir på rull vegvesen.


Ordinær pris 9kr Salg. Legg til i handlevogn. Produktinformasjon: Modell: speileffekt. Folien klistrer ved hjelp av litt vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg