torsdag 31. oktober 2019

Sprøytemaling utendørs

Denne modellen har trinnløs regulering med høyt og lavt trykk. Sprøytemale utendørs med JOTUN Optimal. Husk at ved sprøytemaling kreves mer forberedelser. Det som ikke skal males må dekkes til, sier Rustan.


Om du planlegger å male utendørs bør du tenke på vinden, slik at du unngår skrekkhistorier som at alt av nabolagets biler er dekket med malingflekker etter arbeidet ditt. Ved stillasarbeid er du sikret ved å benytte duk til å kle inn stillaset. Har du et ledig rom kan det være greit å ta inn møbler som skal males. Malermester Kjell Rune Magdahl AS har profesjonelt utstyr for sprøytemaling.


Dette gjør at jobben blir effektiv og grundig. Vi utfører sprøytemaling både utendørs og innendørs, og tilpasser utstyret deretter. Vi har også kompetanse når det gjelder å sprøyte innredninger.


Mange har vært skeptiske til sprøytemaling ute på grunn av sprøytetåke og behov for tildekking. Med bruk av riktig sprøyteutstyr og varmeslange tørker Jotun Optimal så raskt at støvet fra sprøyten kan sammenlignes med pollenstøv. Pluss Maleren er en komplett mesterbedrift med over års erfaring. Vi gjennomfører alle typer innendørs og utendørs maleoppdrag, store som små.


Den kommer nemlig for alvor til sin rett der det er vanskelig å male med en pensel. Tar man ting til lakkering brukes det alltid egne sprøyterom, og det er en grunn til det. Man må huske at man også må rengjøre sprøyta etterpå. Det er nok stor forskjell på å male innendørs og utendørs. Den kraftige motoren gir en heftig luftstrøm og det er ikke bare å legge ut noen gamle aviser som maskering.


De vil raskt bli til papirfly. Her må teipen fram om man skal kjøre på full effekt. Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering!


Malingen sprer seg over et mye større område enn du drømmer om. Selv om du maler utendørs , må du ha på deg et åndedrettsvern, og det er ikke godt nok med en papirmaske. En god vernemaske kan fås for 2-3kroner.


Det viktigste ved sprøytemaling er ikke å legge et for tykt lag på, og det skjer lett hvis du står for nært. Ufortynnet oljedekkbeis, funker som fjell. Uthus skal renoveres, men med tanke på naboer, så beiset jeg den ensfarget inntil videre.


Vi har over års erfaring med sprøytemaling , innendørs og utendørs , og kan gi deg rådene du trenger. Rulle egner seg bedre innendørs enn utendørs. Bruk av en malesprøyte utendørs reiser en del problemstillinger du ikke. Vi sprøytemaler med oppvarmet maling. Ja, det er gøy å bruke sprøyte.


GOT Grønn Overflateteknikk AS leverer tjenester innen industriell overflatebehandling som sandblåsing, sprøytemaling og teknisk rengjøring. Våre operatører møter der hvor prosjektet er med alt nødvendig utstyr, og utfører tilkomst og tildekking. På TV 2s nettsteder bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Foto: Øyvind Paulsen Vis mer. Syntes jeg måtte komme med en kommentar ang.


Først vil jeg si at den sprøyta det vises til er helt suveren til husbruk. Det er faktisk noe av det bedre jeg har testet av det slaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg