fredag 4. oktober 2019

Refleksspray

For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. Reflexconsult har målt refleksspray opp mot en vanlig refleksvest med synlighet på minimum 2meter, og fant at sprayen kun lyste meter gjennom mørket. Det betyr at reflekssprayen gir syv prosent effekt av minimumskravet.


Refleksspray

Revurderer refleksspray. Det var Albedo Reflective Spray fra Clas Ohlson som ble testet av NAF. På de fleste overflater får du en grå overflate i dagslys, som reflekterer lys ved belysning.


Albedo1Light Metallic er en spray med reflekterende egenskaper, til bruk på harde overflater for permanent bruk. For bruk på metall, tre, betong, plast mm. Bruksområde: Marker det du ønsker skal bli.


Refleksspray

Lignende produkter har vært på markedet i lang tid i utlandet, men nå har det altså kommet hit. Albedo permanent transparent reflekterende spray Permanent transparent refleksspray - gir flater som reflekterer lys. Fargeløs spray til bruk på tekstiler.


Vi advarer mot refleksspray I høst har det blitt markedsført refleksspray for første gang i Norge. I dagslys er Invisible Bright usynlig på de fleste tekstiler, men reflekterer lys ved belysning. Albedo1Invisible Bright er en fargeløs spray med reflekterende egenskaper, til bruk på tekstiler.


Refleksspray

Ypperlig når du skal ut i mørket og ønsker å bli sett av andre trafikanter. På de fleste tekstiler er sprayen usynlig i dagslys, men reflekterer lys ved belysning. Høstmørket velter nå inn over oss, og det betyr mørke veier og potensielt farlige situasjoner for fotgjengerne. Verdens kanskje aller mest konservative bilprodusent, britiske Morgan, går nå helt bort fra det tradisjonelle stål-chassiset.


Vi sidder klar til at hjælpe. Albedo1refleksspray Sørg for at du blir sett i mørket med en smart refleksspray ! Refleks er et stikkor og de kommer i mange. Bruk sprayen for å markere potensielle farer og objekter hjemmet eller i arbeidet. Den fester på de fleste underlag, som f. Sprayen er også værbestandig og UV-resistent.


Spray på sykkelhjelmen, barnevognen eller treningsklærne før du går ut i natten. Albedo1finnes både som transparent, vannløselig spray og som en gråfarget, permanent spray som tåler tøffe tak. Noen ganger kan det være praktisk og ikke minst tryggere å gjøre seg MER synlig ved å kunne spraye. Også kjæledyrene kan få en tryggere mørketid med litt spray på pelsen.


Har du hest, er det enkelt å spraye litt både på kropp og bein, sier Jørgensen. Før man skal ut på kveldstur med hunden, er det bare å spraye den litt først. Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader.


Albedo refleksspray er en permanent spray som er hurtigtørrende og reflekterer lys. Bliv set i trafikken - stort udvalg af refleksspray. Han tror den nye reflekssprayen vil kunne bidra til å redde både mennesker og.


Chat med kundeservice.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg