tirsdag 1. oktober 2019

Vaskerom tips

Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom. Er du heldig å få innrede et eget rom forbeholdt klesvasken, har vi tipsene tips til et praktisk vaskerom - Planlegging - ifi. Gi vaskerommet et løft. VaskeroVåre beste tips.


Et vaskerom har sjelden førsteprioritet når vi skal pusse opp hjemmene våre, og det er heller ikke det som kommer på førstesiden av interiørblader.

Likevel er det et værelse som brukes ofte. Vi har samlet våre tips til å skape et hyggelig, ryddig og praktisk vaskerom. Ryddig vaskerom Dette må du vite før du kjøper tørketrommel. Et kjøkken består som regel av skap og hyller som henger på veggen. Vårt tips er at enten du har et stort eller lite vaskerom , kan også en slik løsning være genial på vaskerommet.


Her er våre beste tips til et ryddig vaskero1. Sett deg ned i fred og ro, og gå gjennom for deg selv hva som skal oppbevares på vaskerommet ditt. Gjør noen enkle grep for å få orden og et praktisk system på vaskerommet.

Det er faktisk en del detaljer som til sammen gjør et vaskerom effektivt. Jeg anbefaler derfor at du planlegger sammen med noen som kan faget, og som har erfaring med hva som fungerer best i hverdagen. En prat med en VB-Rørlegger kan være et godt sted å starte. Da kan du også få tips og kostnadsoverslag for de tankene og mulighetene du har. Tenk på dette når du planlegger vaskerom Gjør vaskerommet til et drømmerom å være på, og sørg for å holde det rent og ryddig.


Her får du tips til hvordan du går frem. Hei, jeg lurer på om det er noen av dere med erfaring som har lyst til å dele noen tips om vaskerom. Er det noen løsninger dere er spesielt fornøyd med. Er det lurest å ha et lang og smalt vaskerom eller kvadratisk?


Hvilke krav stiller du til vaskerommet? Gå på oppdagelsesferd i utvalget av oppbevaringsløsninger til entreen, vaskerommet eller gangen. Hvis du ønsker det, kan vi hjelpe deg med å designe en skreddersydd løsning, akkurat som vi gjerne står for monteringen. Vi gir deg tips og inspirasjon til en optimal innredning.


Bestill et møte, eller kom innom en av våre butikker. Er det atskilte garderober for privat tøy og arbeidstøy, bør vaskerommet ligge mellom eller i tilknytning til begge. Behovet for atskilte vaskerom eller vaskesteder eller atskilt bruk av dem vurderes etter arbeidets art og virksomhetens størrelse.

La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. I Fargerike har vi belegg som er beregnet i våtrom. Her finner du eksempler på sorte kjøkken, små vaskerom , ulike kjøkkenvifter og mye mer.


Tradisjonelt er vinylbelegg brukt mest på vaskerom men i våre kolleksjoner har vi over lekre design å velge i. Så her er det lov å drømme seg bort. Etter oppussingen har eierne fått et vaskerom som både er estetisk vakkert og funksjonelt. De lyse veggene og møblene gjør at det tidligere så mørke kjellerrommet har blitt lyst og trivelig, til tross for at det bare har ett vindu. Benken som omgir porselensvasken er snekret til rommet og.


Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger.


Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg