torsdag 3. oktober 2019

Paviljong vind

Et drivhus, mange muligheter! Kjøp paviljong online hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Paviljong - bestill online her - års garanti - fri frakt!


Skape et sted for rolige stunder i hagen eller for fester med venner.

Som sagt så er det mye vind og jeg har en paviljong på verandaen som ikke er helt skrudd fast i gulvet. To av beina er knyttet fast til rekkverket. Har åpen vegger med myggnetting og med vanlig vegger. Den ene er inn mot husveggen). Virker som om det er bedre enn om alle vanlige veggene er lukket?


Jo, visst er det herlig med sommerparty i det grønne.

Dekk et festlig bord i hagen og server en enkel sommerbuffet. Ingen fare, det er bare å helgardere seg med et lett tak over hodet. Unngå regn og vind med en takduk til din paviljong. Med takduken kan paviljongen brukes året rundt uten at du behøver å bekymre deg for regn.


Takduken er laget i veldig sterkt vevd polyester med PVC-belegg slik at den er 1 vanntett. Vi har terrassen over en dobbel garasje hvor det er lagt treplatting. Har endel innsyn fra en blokk overfor, så vurderte levegger, men kona ønsker en romslig paviljong hvor vi kan ha en sofagruppe. Det er noe vind der vi bor, da det ligger høyt, så er det noen som har noen solide paviljonger å anbefale? Montering skal skje på et mykt og rent underlag som ikke kan skade paviljong.


Følg monteringsanvisning nøye. Aldri overstram skruer, husk aluminium er et mykt materiale. Det bør være personer ved montering av paviljong.


Når du kjøper en paviljong skaper du et nytt rom, uten å behøve gjøre noen større inngrep på hus eller hage. En enkel måte å fornye seg på og gi et løft til hagen sommertid. Våre paviljonger gir deg ikke bare et nytt rom i hagen, de kan også fungere som vern mot regn, sol eller vind.

Den kan eksempelvis benyttes som tak over bobleba skjerming av planter og blomster om vinteren og selvsagt som paviljong i hagen eller på terrassen. En robust og allsidig paviljong med flere bruksområder. Den gir deg en lun plass og en vindstille krok, lange kvelder under teltduken fritt for dugg, regn og vind , samt en sval og deilig skygge på solrike dager.


Vegger og myggnett festes i hverandre med glidelås og festes i endestengen med borrelåsbånd. Taket festes meed elastisk krok for fleksibilitet ved vind. En paviljong skjermer for både regn, sol og vind.


Været i Norge er vanskelig å forutse, men med et utetelt med vegger blir ikke grillfesten, konfirmasjonen eller 17. Populær paviljong i aluminium og PVC. En hagepaviljong eller partytelt er også ideelt når du skal invitere gjester.


Et nytt uterom for helårsbruk. Vi hadde en billig paviljong hjemme tidligere, men den tok vinden knekken på om jeg husker riktig. Det var den billigste til Jysk, da.


Solskinn og kjølig bris er deilig, men noen ganger kan det bli for mye av det gode. Parasollene og lysthusene våre gir deg skygge og optimal beskyttelse mot UV-stråler, mens vindskjermene skjermer balkongen din fra vind og bråkete naboer. Mange av tekstilene vi bruker til disse utendørsproduktene, kan vaskes. Her i helt åpen design. Denne kan brukes hele året, eks tak over bobleba til carport eller som paviljong på terrassen.


Polycar paviljong ,partytelt. Tåler vind regn og snø. Kraftig tak ramme i stål og hjørneprofiler på 90xmm aluminium. Modellen finnes i 3x3m og 3x4m.


Taket har ventilasjonsluke med myggnetting, og vegger og myggnett kan festes i hverandre med glidelås eller festes i endestengene med borrelåsbånd. Tak og vegger finnes også i brunt, men må kjøpe separat. Hagefesten blir en suksess uansett vær!


Stabil luksuspaviljong som beskytter mot vind , fukt og sterkt sollys. Då kan parasoll, paviljonger , partytält och vindskydd vara till hjälp. Kolla in vårt sortiment av solskydd för att hitta de rätta produkterna för det du vill blockera – oavsett om det är solens UV-strålar, kalla vindar eller nyfikna grannar. Vi har stort utvalgt av paviljong hos Felleskjøpet.


Finn det som passer ditt behov. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Gratis frakt, rask levering og gode priser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg