torsdag 17. oktober 2019

Tjærebrun beis

Velg et annet land for dine dokumenter. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende.


Se beste pris på Jotun Trebitt Oljebeis (liter).

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis , Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Dette gir totalt kortere skylleti samt sikrer riktig farge og jevn innfarging.


Selv om høsten er her kan du fortsatt beise med Trebitt Oljebeis. Faktisk kan du beise i ned mot -grader så lenge underlaget er rent, fast og tørt. Vannbasert beis til nye eller tidligere beisete trefasader.


God gjennomtrengning og holdbarhet.

Gir en værbestandig overflate som fremhever treverkets naturlige struktur. Kan overmales etter timer Voluliter. Har hytta hatt den samme fargen i generasjoner, og trenger et nytt strøk? Eller står du overfor en flunkende ny hyttedrøm som trenger behandling for første gang?


Se Jotuns delikate fargepaletter for hytta! Tyrilin Tjærebeis er en transparent utendørs trebeskyttelse av høy kvalitet, som gir treverket en særegen lød og et eksklusivt utseende. Med beis får du en overflate full av liv og nyanser. Nettopp slik fargene opptrer i naturen og kulturlandskapet.


Tanken bak dette fargekartet er å hjelpe deg å finne de trygge beis -fargene. De som både passer til boligen din, hytta di, omgivelsene og din personlig smak. Brukes til alle typer utendørsmaling, beis og dekkbeis.


Penselen brukes til alle typer utendørsmaling, beis og dekkbeis. Butinox Terrasebeis - best på terrasse! Meget slitesterk og høyt malingsopptak.


Vi har brukt Tjærebrun beis på huset, og skal nå til å beise en veranda på huset.

Når vi beiset huset mener jeg det var snakk om at det var to forskjellige tjærebrun som fantes. Den ene heter 6og den andre husker jeg ikke. Vi er veldig usikre på hvilken kode som ble brukt på huset vårt, men finner bare fargekart med 6på. Maling, beis , fugemasse,. BUTINOX TERRASSEBEIS TJÆREBRUN 3L Scanox AS.


Forrige bilde keyboard_arrow_right Neste bilde. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg