mandag 28. oktober 2019

Uv maling ansikt

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. UV ansiktsmailng og kroppsmaling i kremkonsistens med svært god UV -effekt (blacklight). Denne malingen kan også f. Til forskjell fra glow ansiktsmaling, så vil denne lyse så lenge den sitter på kroppen, og du befinner deg i lys fra blacklight.


Du vil bli et naturlig midtpunkt! Klart at du vil synes litt ekstra på festivalen eller discoet! Pynt kroppen din med UV -farge som lyser opp som neon i UV -lys! Fluorescerende UV Neon kroppen maling egnet for dag og nattFantastisk for festivaler Clubbing og parteneBruk i dag for en lys Neon farge på kroppen så en fluorescerende glød natten Under UV lys eller Blacklights.


Neon-fargede Bright maling som kan trygt brukes til kroppen og Washed av med vann. Premium maling for kropp og ansikt. Malingen lyser kraftig opp i mørket. Tørker raskt på huden. Påføres med fingrene eller en børste og vaskes av med vann på slutten av kvelden.


Klare neonfarger i naturlig lys og sterk glød under UV -lys. De lyse fargene gløder kraftigere enn de mørke. Her på siden finner du et stort utvalg av produkter innen glow, UV og LED.


Hvis du har spesifikke ønsker så er du altid velkommen til å kontakte oss! Vi er Norges største leverandør av glow, UV og LED-party produkter til privatpersoner, bedrifter og events. Vår populære serie med selvlysende kroppsmaling som ikke trenger UV -lys for å gløde i mørket! Lades opp med dagslys eller kraftig lyskilde. Når den slutter å gløde kan den enkelt lades opp på nytt med lyskilde.


Gløder også kraftig under UV -lys. En tube inneholder ml. Drypp noen dråper i munnviken og len hodet bakover mens du lar det renne nedover haken og halsen for en kul vampyr effekt. Bruk svart ansiktsmaling og tegn råtne sår i ansiktet, på halsen eller hendene. Bruk gjerne litt rød maling og svakt mal huden rundt såret slik at det ser sårt og betent ut.


Glow in the Dark fargestifter reagerer i UV -lys (blakclight), men fungerer også som selvlysende maling , ved at den lades i vanlig dagslys. Har du ikke blacklight, er altså dette malingen du vil ha. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Køb neonfarvet uv - maling til din næste rave-fest. Besøk vår fantastiske Ansikt Kroppssminke kategori eller noen av våre andre kategorier som Ansikt Kroppssminke - Teater og Karneval Sminke. Kvalitets maling for kropp og ansikt som lyser opp i UV -lys!


Stjernetittere UV kropp og ansikt maling er det perfekte tilbehøret for. UV - maling er maling som lyser opp på morsom måte i nærheten av UV -lys. Etter du har malt ansiktet ditt, kom inn I kultuskolens lokaler for oppleve effekten.


Der er det satt opp UV -lys i rommet, knyttet til Morbergtoppen barnehages skulptur. Skal du pynte opp til fest? Festkompaniet har pynt til enhver anledning!


Bli festens lyspunkt med fargerik maling som lyser i mørket. Vi har en mengde farger du. Vår UV – maling reagerer direkte på UV -lys og gløder opp ansiktet. Selvlysende eller dekorativ ansiktsmaling finner du hos Rubens Skattkammer!


Lag kule effekter på kropp og ansikt med UV Neon Body Paint! Skaper en kul effekt på fest, festivaler eller steder der de har UV -lys. Vi er raskest på levering og best på pris! Den er lett påført og vaskes like enkelt bort ved hjelp av bare såpe og vann. Flasken har en praktisk spiss som gjør det enkelt å male detaljer.


Redskaper rengjøres med vann etter bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg