mandag 30. september 2019

Rammer 100x70

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. IKEA - RIBBA, Ramme, svart, Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har.


Rammer 100x70

Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen.


De passer perfekt som utsmykning på en tom vegg, men kan også plasseres på en hylle eller en skjenk. Mange av dem har nemlig både veggfeste og støttebein. Kombiner gjerne ulike rammer for å skape en moderne bildevegg.


Alle våre rammer med målene 70x1har en smart konstruksjon som gjør dem enkle å montere og henge opp. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber.


Rammer 100x70

Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Kjøp billige rammer på Desenio. Vi har kort sagt rammer som passer i alle hjem, eller sagt med andre ord – en ramme for enhver person! Siden det alltid finnes vegger, bor kommoder, vinduskarmer og mye annet å fylle opp med fine rammer , er det alltid like aktuelt for oss å fylle opp utvalget vårt for at du skal kunne oppdatere hjemmet ditt med nye rammer. Ram inn minnene dine.


Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. De passer endvidere perfekt som udsmykning på en tom væg, men kan naturligvis også stilles på eksempelvis en hylde eller skænk.


Rammer 100x70

Mange af dem har nemlig både vægbeslag og støtteben. Rammer Ferdigrammer i alle mulige størrelser. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo – dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser.


Sammenlign tilbud på Ramme 100xi kategorien Diverse produkter fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Diverse produkter ved hjelp av vår tjeneste. Ta vare på viktige øyeblikk - sett ramme på dem. Gjør noe ekstra - lag en collage med flere rammer. Finnes i flere størrelser. Sendes direkte fra vores danske lager i Hørning.


Rammer 100x70

Bestil i dag inden kl. Eller leveret til din dør. Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Billedramme af egetræ, som passer til plakater, der måler 70x1cm.


Plexiglas giver lette og slagfaste billeder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg