søndag 7. januar 2018

Blomster ved dødsfall

Blomster ved dødsfall

Stort utvalg av kondolansebuketter, kranser og båredekorasjoner. Uttrykk din kondolanse med blomster til etterlatte. Send en kondolansebukett for å vise din omsorg. Vi leverer buketten på døren til de pårørende. Bestill en verdig avskjedshilsen her.


Blomster ved dødsfall

Interflora har et bredt utvalg blomster til begravelse, som gir trøst og bekrefter din omtanke. Gjennom valg av blomstersorter, farger, form og komposisjon kan våre erfarne blomsterdekoratører hjelpe deg å uttrykke det du vil si – med blomster. Vår guide for blomster ved dødsfall hjelper deg med å svare på noen av disse spørsmålene og gi deg den veiledningen du trenger for å hedre det vakre livet til noen som har gått med respekt og verdighet.


Er det noen veldig nærme, sender jeg ofte bege deler, både blomster hjem og bårebukett. Mange skriver jo istedenfor blomster ønskes en gave til kreftsaken. Andre kan vel ha ønske om at det ikke gis blomster fordi de synes det er unødvendig pengebruk?


Blomster ved dødsfall

Like kjært som blomster er en gave til kreftsaken osv. Rammene rundt gravferd er i forandring. Husker en gang at det var en fyr som døde etter å ha fått en blomsterpotte i hodet. Hvis du har stått både avdøde og familien hans eller hennes nær, vil en ofte velge å sende en kondolansebukett eller –dekorasjon hjem til familien i tillegg til blomstene en sender til gravferden.


Blomster og pengegaver ved begravelse. Forslag til minneord. Vi ser et større ønske om at seremoniene skal gjenspeile avdødes livshistorie, vise interessene og personligheten. Minneord ved begravelse, bisettelse, urneseremoni.


Ved dødsfall på institusjon eller sykehus bringes som regel avdøde til stedets kjølerom av personale. Ved dødsfall i hjemmet vil begravelsesbyrået etter avtale med pårørende hente avdøde og bringe til nærmeste naturlige oppbevaringssted. Vi har døgnbetjent vakt og kan kontaktes ved behov. Respekter de ønsker som fremkommer av dødsannonser for hvordan de etterlatte – eller avdøde selv – helst ønsker at blomster , donasjoner eller kondolanser skal være i seremonien. I løpet av samtalen gjennomgår vi alt som er nødvendig ved dødsfall.


Vet ikke hvorfor egentlig, men vi er så forskjellige i tanker og reaksjoner ved et dødsfall. Noen synes blomsterduften er uutholdelig hvis huset fylles opp, noe det lett gjør. I tillegg velges kiste, gravmarkør og eventuell urne. Jeg synes det er flott med blomster til alle anledninger, og har følt ved dødsfall at det på en måte er godt med den omtanken og etter en tid godt og lese kortene. De aller fleste ønsker at vi trykker salmehefte med seremoniens innhold.


Foruten å si opp et medlemskap kan det være andre grunner til å kontakte foreninger, klubber og idrettslag. Ved dødsfall gir jeg aldri blomster , jeg stikker heller innom med middag som kan fryses, gjærbakst, en fruktkurv eller et gavekort på pizza! Det kan også være gjeldende forsikringer, eller at det finnes et tilgodehavende som skal tilbakebetales ved dødsfall.


En forening der den døde har vært aktiv,vil kanskje sende blomster eller delta i begravelsen. Temaet tar for seg skatte- og merverdiavgiftsbehandling av oppmerksomhetsgaver ved dødsfall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg