tirsdag 30. januar 2018

Jotun solid

Marine, Protective and Powder Coatings. En mørk varm brun tone. En svak varm beige tone. Men denne fargen spiller deg. Er en rødaktig beige tone. En varm beigetone med klare røde undertoner.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Se hvor fint den passer til keramikk i blå og gylne nyanser! Så vil vi gjerne ha overskap i en lysere utgave. Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr. Vi tenker oss i retning av kremgul, men alle forslag mottas med takk.


Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold. Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende.

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Her er våre beste beige farger.


Vi har designet det nye fargekartet, Rhythm of life, med stemninger du lett kan gjenskape i din bolig. Du kan gjøre mye med farger. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem.


Fargekartet kan du hente hos din nærmeste Jotun -forhandler. Velg farger som går ton-i-ton eller gå for stilfulle kontraster. Se i filmen øverst her hvordan du lager din egen, helt perfekte fargepalett. Beige toner skaper ganske enkelt et lunt og godt bakteppe for ditt interiør, - rom det er godt å oppholde seg i. Blant murfargene tilbyr vi nå et bredere utvalg av gode, jordnære grå og gråbeige farger som er perfekte grunnmurfarger. En dypere og mer jordnær farge på grunnmuren vil skape en solid forankring mellom selve huset og grunnen det står på.


I tillegg har Jotun agenter, avdelingskontor og distributører i mer enn 1land. Salgsøkningen på åtte prosent skyldes sterk vekst i salget av industrimaling, samt forbedring i salget av skipsmaling. Dette er en solid økning sammenlignet med samme periode i fjor.

Jotun er markedsleder innen dekorative malinger i Norge, og en av verdens ledende produsenter av maling og pulverlakker med selskaper og produksjonsanlegg på alle kontinent.

Jotuns produkter er tilgjengelig i mer enn 1land gjennom egne selskaper, felleskontollerte selskaper, avdelingskontorer, agenter og distributører. Jotun har høye ambisjoner og investerer for å sikre fortsatt vekst fremover. Prisgaranti på alle varer - vi er alltid billigst.


Vi vil fortsette å dyrke vår organiske vekststrategi, som blant annet innebærer videre satsning i alle fire segmenter. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Kjøkkenøya er ganske lik Morgendis i hovedfarge, men med en ørliten knekk varmt. JOTUN DryTech Murmaling, til alle typer mur, grunnmur, betong, er Jotuns beste murmaling.


Produktet har en 2i1-teknologi som er både diffusjonsåpen og vannavisende. Det gir en varig pen mur, uten flass og sprekker. JOTUN skal være best på farger, og har solid kompetanse og innsikt på dette fagfeltet. Som kunde nyter du godt av vår fargekompetanse, og du kan være trygg på at farge- gjengivelse og sluttresultatet blir av beste kvalitet. Solid salgs- og resultatvekst for Jotun.


Driftsresultatet økte med over prosent til 8millioner kroner. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Jotun står med sigrar, uavgjorte og tap, totalt poeng. Grunna lange reiseavstandar har kampane vorte komprimert rundt helgane, noko som gav kampar på dagar forrige veke.


Torsdag var Førde på besøk, her vart det siger 3-1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg